Terzić najavio 3-4 pojačanja odmah posle žreba: Stižu ofanzivci, povratnici iz inostranstva! Zvezda će na proleće biti još jača!

Generalni direktor Zvezde ističe da su šanse 50/50 u duelu protiv CSKA iz Moskve

  • 36

Crvena zvezda i Partizan dobili su rivale u 1/16 finala Lige Evrope. Zvezda će igrati protiv CSKA, a Partizan protiv Viktorije iz Plzenja.

Vrilo je i na Marakani i u Zemunelu, gde se uživo pratio žreb, a generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić istakao je po završetku žreba da su šanse 50/50 i da veruje u Zvezdu i karakter ekipe.

>>> Milojević istakao jedan bitan faktor zbog kojeg Zvezda ima šanse da eliminiše CSKA!

>>> GOREĆE MOSKVA KADA DOĐU DELIJE! Stigla prva reakcija Fratrije čim su čuli da je Zvezda dobila CSKA! (FOTO)

Takođe, najavio je i nova pojačanja i da će Zvezda imati jači tim na proleće, iako će sasvim sigurno Ričmond Boaći napustiti klub.

- Ekipa je pokazala da ekipa ima karakter. Žreb je mogao da bude i bolji i gori. CSKA je igrao LŠ, međutim verujemo u kvalitet i karakter ove ekipe. Mislim da su šanse 50/50, sudarićemo se muški. Mislim da ni CSKA nije lako da razmišlja o nama, jer smo pokazali da nikome nije lako protiv Zvezde - istakao je Terzić, koji je posebno apostrofirao trenera CSKA kao njihovog najjačeg aduta.

Viktor Gončarenko, trener CSKA iz Moskve; Foto: Tanjug/AP

- Gončarenko je najveći adut CSKA, izvanredan trener, organizovana je ekipa, odlično stoji na terenu, a najveći hendikep i za njih i za nas je što igramo van takmičarskog ritma, čeka nas pakao u Moskvi po ruskoj zimi - rekao je Terzić, koji je najavio i da će Zvezda imati jači tim na proleće, jer se očekuje dolaza 3-4 nova igrača.

- Neće se mnogo promeniti, realno je da Boaći ode, Pešić nije mogao da bude starter u mnogim bitnim utakmicama i odlaskom Boaćija može da pokaže sav kvalitet. Zvezda na proleće može da bude samo jača, jer će doći 3 ili 4 igrača, i navijači će biti zadovoljni. Krilne pozicije i ofanzivni vezni red je ono što nam nedostaje, nedostaju nam asistencije i golovi sa tih pozicija

Da li su to povratnici ili strani igrači?

- Povratnici iz inostranstva - zagonetno je odbovorio Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    11. decembar 2017 | 15:07

    Ivanic, Jevtovic, Katai

  • Srbin

    11. decembar 2017 | 14:50

    Dovedi Budeskua

  • Truca

    11. decembar 2017 | 14:35

    Jevtovic i radonjic po boku pa da prsti na sve strane...to bi bio strasa tandem sa pesicem💣💣💣💥💥💥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA