≫ 

GROBARI SE OGLASILI: Navijači Partizana otkrili ko su ljudi koje su skinuli gole i prebili. Objavili i njihove lične karte (FOTO)

Grobari ne žele da se šire dezinformacije

Nedugo pošto se Partizan preko svog zvaničnog TV kanala javno oglasio o tuči na južnoj tribini, tokom 156. večitog derbija, svoj ''glas'' pustili su i navijači crno-belih.

Oni su želeli da pojasne šta se dogodilo i putem jedne od zvaničnih Fejsbuk stranica izdali su saopštenje.

>>> Hrvatski huligan povređen na Večitom derbiju pobegao sa VMA!

- Da se dalje ne bi širile dezinformacije Južna Tribina sada se oglašava. Juče je u toku derbija napadnut Jug (ne samo Alkatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Jang bojs i Vandal bojs su netače, zastave su stajale gde i ostale i nisu zapaljene.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

- Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu da napadnu Jug i Grobare - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Grobari su pomenute huligane poskidali skoro do gole kože.Prethodno su ih prebili i pokupili im satove, novčanike i dokumenta.

Fotografije možete POGLEDATI OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareNS

    14. decembar 2017 | 18:51

    A sto ovi Hrvati nisu na svoju IDEU na severu udarili, vec na Srbe!? Neka su onda i prosli tako kako su prosli! Nek idu u svoju "lijepu", pa tamo osvajaju tribine!

  • GP

    14. decembar 2017 | 19:01

    Dva puta sam vam ovde pisao da se nisu potukli navijaci Partizana izmedju sebe! Ali vi hocete da po svaku cenu osramotite Partizan, zasto? Ili mi je jasno. Neredi su poceli sa bakljadom na severu i TO JE BIO ZNAK OVIM SARADNICIMA zvezdinih navijaca. No grobari su ih docekali muski. Svaka cast!

  • Rogozin

    14. decembar 2017 | 20:43

    Ja sam Delija i ovim putem kazem neka ste ih zgazili. Svaka cast momci. Nece se oni setiti da dodju uskoro u Srbiju. Ostavili ste im lepe uspomene koje nece nikada zaboraviti. Bravo momci za uradjeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA