SKANDAL U ŠPANIJI: Trojica fudbalera uhapšeni zbog sumnje da su silovali devojčicu (VIDEO)

Igrači su uhapšeni, dok je žrtva već svedočila na sudu

  • 0

Veliki seksualni skandal potresa Španiju. Trojica fudbalera Arandine, četvrti rang takmičenja, uhapšeni su zbog sumnje da su silovali maloletnu devojčicu (15).

Reč je o Karlosu Eduardu Santosu, Raulu Kalvu Ernandesu i Viktoru Rodrigezu Ramosu.

Naime, postoje dve verzije ovog strašnog događaja. Prema prvoj, devojčica se susrela sa trojicom fudbalera koji su joj ponudili seks, što je ona odbila. Međutim, pomenuti igrači nisu prihvatili takav odgovor, pa su je silovali.

U drugoj verziji, devojčica je dala pristanak za intimni odnos, ali će se i u tom slučaju fudbaleri naći na sudu. Po španskom zakonu, seksualni odnos sa maloletnicima mlađim od 16 godina, predstavlja krivično delo, zbog čega im preti ozbiljna kazna.

Igrači su posle hapšenja sprovedeni u zatvor u Burgosu i nemaju pravo izlaska uz kauciju, dok je žrtva već svedočila na sudu, ali dodatnih informacija nema.

Povodom slučaja se oglasio i njihov klub, koji je osudio akt igrača i momentalno ih otpustio, što je u ovom trenutku poslednje oko čega treba da brinu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA