≫ 

Ovo je Partizanova pobeda godine!

Crno-beli dobili priznanje za organizaciju humanitarne akcije

  • 4

Partizan je šampion na terenu, ali daleko važnija je bitka za sve ljude kojima je pomoć najpotrebnija - i tu su crno-beli pokazali karater pobednika.

Klub iz Humske je ne tako davno organizovao akciju sakupljanja krvi koja se pokazala kao više nego uspešna, odziv navijača bio je veliki i svakako da je to nešto na šta bi svi u taboru Partizana trebalo da se ponose, i više nego na neke pobede.

Human gest srpskog šampiona nije prošao nezapaženo.

Institut za transfuziju krvi Srbije organizovao je svečani novogodišnji prijem u sali Skupštine grada Beograda na kome su uručene nagrade u vidu priznanja i zahvalnica organizacijama i pojedincima koji su tokom ove godine svojim angažovanjem pomogli i podržali zavod za transfuziju krvi u nastojanju da se održi nivo potrebnih jedinica krvi za bolesne građane Srbije.

Prijemu su inače prisustvovali zaposleni iz transfuzioloških službi, Crvenog krsta Srbije, predstavnici lokalnih samouprava i medija, saradnici, volonteri i dobrovoljni davaoci krvi.

Među zvanicama i onima koji su dali medijsku podršku, ali i direktnim delovanjem obezbedili uslove da se neophodna krv donira, bio je i FK Partizan, tačnije njegovi predstavnici, predsednik Milorad Vučelić i direktor marketinga Predrag Vujović.

Navijači fudbalskog kluba Partizan su ovo priznanje dobili za najuspešniju akciju i najmasovniji odziv u 2017. godini.

Ispred organizatora te akcije je FK Partizan, a zahvalnicu njegovim navijačima, primio je predsednik kluba Milorad Vučelić.

- Mi ćemo i dalje nastaviti da se ponašamo odgovorno i da kroz institucionalno delovanje pomažemo svim građanima Srbije − izjavio je Vučelić i zahvalio se organizatorima i direktoru zavoda Gradimiru Bogdanoviću.

Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    15. decembar 2017 | 22:09

    Svaka čast!

  • Meda

    15. decembar 2017 | 22:43

    Vic:Sta rade Splicani na stadionu Partizana?Traze gaće!

  • Нишлије 1986

    15. decembar 2017 | 22:41

    A gde je priznanje za nas Delije, koliko smo samo ovakvih humanitarnih akcija organizovali, nema im broja, a ovi se jedanput setili i odma plaketa i neka pompa u javnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA