Pre 7 godina je igrao za 2.500 mesečno, a Zvezda sada Benu nudi duplo veću platu nego što je ima u Olimpijakosu!

Navodno - crveno-beli su spremili milion za tri godine, a sa bonusima izaći će na 1.7 miliona evra

  • 37

El Fardu Ben je veoma blizu dolaska u Crvenu zvezdu ove zime, što će ga učiniti jednim od najplaćenijih fudbalera crveno-belih.

Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde, već je u Pireju, gde će pokušati da se dogovorio sa Olimpijakosom oko transfera ovog napadača.

Grčki mediji, tačnije portal to10.gr, donose zanimljivu priču oko finansijskih detalja vezanih za Benov eventualan odlazak u Beograd.

Napadač sa Komora ima važeći ugovor sa Olimpijakosom do leta 2018. godine, a šampion Grčke trenutno vrši pritisak na njega da potpiše novi. Ukoliko to uskoro ne učini - prodaće ga na zimu.

Foto: Guliver/Srđan Stevanovic/Getty Images)

Benu se sviđa život u Grčkoj, ali Zvezda navodno sprema ponudu koja se ne odbija - ugovor na tri godine težak 1.7 miliona evra. Sa bonusima, naravno, dok je fiksni okruglo milion.

Podsetimo, Ben u Olimpijakosu ima godišnju platu nešto manje od 200.000 evra, a zanimljivo da je 2010. godine igrao za 2.500 evra mesečno.

Tada je nosio dres francuskog Le Avra, da bi prešao u Van i igrao za 4.500 evra mesečno.

Ovaj mediji prenosi i da je za Bena zainteresovan poljski Leh. Ipak, Zvezd aje u prednosti zbog Vladana MIlojevića koji je Bena trenirao u Panionisosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • koliko

    16. decembar 2017 | 14:44

    sta ste zapeli za joveljica ne moze covek da. daje golove sa 17,18 god jos je mlad . Samo recite koji je mladi napadac davao odma golove u zvezdi ili partizanu .

  • Realan

    16. decembar 2017 | 15:10

    Da li Zvezdi treba napadač? CSKA jeste favorit ali može da se prođe, ali ni dva vrhunska napadača ne garantuju osvajanje trofeja. Što se domaćeg šampionata tiče Zvezda ga je skoro već osvojila tako da smatram da je bolje pružiti šansu Joveljiću i mladim igračima od kojih Zvezda može mnogo više da zaradi.

  • Ја! И нико Мој.

    16. decembar 2017 | 15:07

    Ау напокон Терза да доведе бољег играча од једног Левандоског или Роналда. Значи да је то играчина. Вероватно је и млад. Кога бре Терзићу заје.ајеш. Води га кући. Води и Боаћија и Кангу,можеш и капитена. Пусти Звездину децу да играју

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA