≫ 

Da se Milenković vraća u Partizan? Jedna njegova izjava brine Grobare, ali druga može samo da ih raduje!

Bivši igrač crno-belih ističe da je o interesovanju Partizana čuo samo iz medija i da ga niko zvanično nije kontaktirao, ali da mu godi interesovanje kluba iz Humske

  • 1

Odbrana Partizana bila je prethodne sezone jedna od najkritičnijih tačaka tima crno-belih. Velikim delom i zbog nje klub iz Humske čeka zimu na -9, pa je pojačanje na toj poziciji jedan od prioriteta sportskog direktora Ivice Ilieva, koji je najavio da bi klub mogao da vrati svog nekadašnjeg igrača Nikolu Milenkovića.

>>> Vazura progovorio o finansijskom stanju Partizana i otkrio kome crno-beli sve duguju!

Popularni ''Bleki'' je prethodnog leta prešao u Fiorentinu za 5.1 milion evra, ali još nije debitovao za Violu, gde ima paklenu konkurenciju. Kada je u pitanju eventualni povratak u Partizan, on je u intervjuu za Politiku istakao da je o svemu tome čuo samo iz medija.

Foto: Marko Todorović

- Iskreno, iz novina sam saznao za tako nešto. S obzirom na to da sam jedan od najmlađih u timu, da igram na poziciji štopera, da su mi u ovom momentu glavni konkurenti za prvi tim pre svih kapiten Astori, Aregentinac Pecela i Brazilac Viktor Ugo, jasno je da na pravu šansu moram još da sačekam. Nadam se da ću uskoro da debitujem za novi klub. U to me uverava i trener Stefano Pioli.

Ipak, Milenković je svestan da mu je najbitnije u ovom periodu karijere da igra, a godi mu što Iliev ističe da će učiniti sve da ga dovede na pozajmicu.

- Volim i poštujem moj bivši klub. Iz Humske me zvanično još niko nije zvao. Dovoljno mi je ono što je nedavno sportski direktor Ivica Iliev izjavio da će učiniti sve da me dovede ako me trener Đukić stvarno želi - zaključio je Milenković.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    22. decembar 2017 | 08:48

    Sinko sedi , i treniraj ,tu gde si i čekaj šansu , dobićeš je .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA