Ben stiže iz Pireja u Zvezdu, poznato i koliko će zarađivati na Marakani! (VIDEO)

Zamena za Boaćija spremna

  • 18

El Fardu Ben pristao je da nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi, prenosi Sportski žurnal.

On je precizirao je lične uslove i preostalo je da definiše detalje raskida ugovora sa šampionom Grčke, pa je izvesno da će se pojaviti na prozivci 9. januara u Ljutice Bogdana.

Benu je ponuđen novi ugovor u Pireju gde bi imao 350.000 evra po sezoni, ali je odbio jer je rezervna opcija, što neće biti slučaj na Marakani za sličnu sumu.

Zvezda je spremna da ponudi trogodišnji ugovor, Grcima se ne isplati da zadržavaju nezadovoljnog igrača, koji je kod Vladana Milojevića već igrao odlično u Panioniosu.

Takođe, izvesno je da će Ben zauzeti mesto Ričmonda Boaćija koji je pred odlaskom iz kluba, iako mu više leži krilna pozicija. U tom slučaju, u srcu napada mesto će dobiti Aleksandar Pešić, čeka se još dolazak Milana Jevtovića.

On je igrao za Rozenborg na pozajmici iz Antalije, kum je Branka Jovičića i ima veliku želju da dođe, ostaje da se isplati obeštećenje od oko 600.000 evra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pro

    23. decembar 2017 | 12:15

    ben je duplo bolji od boacija ali ako on kosta 8 miliona koliko onda kosta leonardo iz partizana a duplo je bolji igrac od bocija na derbiju da jedan gol a leonardo 3

  • ☆☆☆

    23. decembar 2017 | 14:09

    Za ovu ligu nam je dovoljno i ovo što imamo. Nama treba napadač da nam pomogne da prođemo CSKA a Ben to ne može. Možda je bilo bolje sačekati pa dovesti nekoga kasnije ili sad nekog napadača koji može da igra Evropu.

  • DM

    23. decembar 2017 | 11:11

    Ovaj zna da da gol,mislim da je efikasniji od Boaćija...videćemo...Boaći od 100 šanse 3 iskoristi i počne da se plezi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA