≫ 

Stolica brzo našao novi posao: Bivši trener Voždovca na klupi Vojvodine!

Jednoglasnom odlukom Upravnog odbora Ilija Stolica dobio poverenje da vodi novosadske crveno bele

  • 3

Iako je napuštajući Voždovac govorio o borbi sa vetrenjačama u srpskom fudbalu, Ilija Stolica je novi posao našao u - srpskom fudbalu.

Nije dugo trebalo 39. godišnjem stručnjaku da nađe novi posao. Stolica će u drugom delu sezone sa klupe predvoditi ekipu Vojvodine sa kojom ga čeka misija vraćanja novosadske "stare dame" na pravi kolosek.

"Lale" su prvi deo sezone završile na osmom mestu, što je svakako ispod očekivanih rezultata kluba sa velikom tradicijom.

Imaće Stolica težak zadatak da vrati Vojvodinu u "gornji dom" i sačuva svoju poziciju, posebno ako se ima u vidu da je Voša promenila šest trenera ove godine, a pet u sezoni jer su prethodno otkaz dobili Dragan Ivanović, Aleksandar Veselinović, Radoslav Batak, Nenad Vanić i Vladimir Buač, dok je Zoran Vasiljević privremeno vodio ekipu pre dolaska Stolice.

Stolica je dobio jednoglasno poverenje Upravnog odbora FK Vojvodina i u ponedeljak će biti promovisan u Sportskom centru "Vujadin Boškov".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA