≫ 

Stojkovićeva izjava će obradovati Grobare: Golman Partizana progovorio o ostanku u klubu

Reprezentativni čuvar mreže ne želi da menja sredinu

  • 2

Neverovatan posao je uradio Partizan kada je pred dvomeč sa Videotonom dogovorio saradnju sa Vladimirom Stojkovićem. Iskusni čuvar mreže je stigao u pravom trenutku i ko zna koji put pokazao da voli važne utakmice.

Sa puno žara i emocija, stao je među stative i doneo sigurnost celoj ekipi. Fantastičnim odbranama je bio jedan od najzaslužnijih za Partizanov evropski uspeh i ništa manje zaslužan za plasman reprezentacije na Mundijal.

Da ga navijači obožavaju opšte je poznato, priželjkuju da ostane u crno belom, što se poklapa i sa njegovom željom. Uvek je davao najviše kada je bilo najbitnije, pa ga navijači još više cene i zbog karaktera koji ispoljava.

- Voleo bih da ostanem u Partizanu, to je moj klub - poručio je Stojković uz osmeh dodao da su mu novogodišnje želje da Partizan osvoji Ligu Evrope i reprezentacija Mundijal.

>>>On je najbolje što Srbija ima: Stojković dobitnik "Zlatne lopte" za 2017.

>>>Stojković posle dobijanja "Zlatne lopte": Za ovu nagradu moja žena je zaslužna 70 posto (FOTO)

Upravo je Svetsko prvenstvo na kom će Srbija u grupi E odmeriti snage sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom, nezaobilazna tema kada je u pitanju Vladimir Stojković. Bio je u sastavu reprezentacije na Svetskom prvenstvu 2006. godine, tada kao zamena Dragoslavu Jevriću, da bi četiri godine kasnije u Južnoj Africi bio prvi izbor Radomira Antića.

Iako se Srbija nije proslavila, ostaje u sećanju njegov odbranjen penal Lukasu Podolskom u pobedi nad Nemačkom. Iako ne razmišlja mnogo o tome, Stojković je spreman da, ako zatreba, ukroti i pokušaj najskupljeg svetskog igrača.

- Sebi uvek zameram kada primim gol, uvek zadajem sebi najviše ciljeve. Polako se spremam kako da budem nesavladiva prepreka, da pomognem svojoj Srbiji. Za sada ne razmišljam da će biti penal za Brazil, ali ću se boriti da, ako ga bude, "uđem u glavu" Nejmaru - izjavio je Stojković.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdan

    24. decembar 2017 | 20:55

    On ne želi! Niko ga neće.

  • Nscz

    25. decembar 2017 | 16:17

    A ko ce njega? Pa gde god je bio oterali ga posle 6 meseci. Taj jedino u nasoj Jelen Kukuruz ligi moze da brani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA