≫ 

Terzić odgovorio Kokezi na brutalne prozivke!

Nije se dugo čekalo na reakciju generalnog direktora Zvezde prvom čoveku srpskog fudbala

  • 45

Rat između Slaviše Kokeze i Zvezdana Terzića razbuktao se u vreme novogodišnjih praznika. Ovo je period kada se prašta i zakopavaju ratne sekire, ali to ne važi za vodeće ljude FSS-a i Zvezde, a nova epizoda u ratu Kokeze i Terzića viđena je posle intervjua koji je prvi čovek srpskog fudbala dao Nedeljniku.

>>> Kokeza brutalno isprozivao Terzića: Pitajte Žarka Zečevića za koga navija taj menadžer na privremenom radu u Zvezdi!

Kokeza je udario na generalnog direktora Zvezde iz svih mogućih oružja.

Aludirao je da navija za Partizan i istakao da to može da posvedoči i Žarko Zečević, oslovljavao ga sa ''menadžer na privremenom radu u Zvezdi'', optužio ga da je želeo da bira nekoliko reprezentativaca za A tim, te da je Zvezda pozajmljivala novac od Saveza koji joj nije vraćen.

Dan kasnije usledio je odgovor Terzića, koji nije želeo da se upušta u oštriju polemiku sa Kokezom pred novogodišnje praznike.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Foto: crvenazvezdafk.com

- Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba.

- Ostavio je Zvezdu u ruševinama sa velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom. Crvena zvezda ove godine igra sezonu snova, najuspešniju u poslednjih 25 godina, igramo UEFA ligu u prolećnoj fazi, jesenji šampioni smo sa devet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ukupan dug kluba je prepolovljen, infrastrukturni radovi su svuda oko stadiona, napravljen je novi trening kamp za omladinsku školu.

- Vratilo se poverenje u Crvenu zvezdu, euforija i zadovoljstvo je medju našim navijačima. Gospodin Kokeza, odnosno njegova sujeta ne može to da podnese i koristi svaki dostupan mehanizam da nanese štetu Crvenoj zvezdi.

- Umesto da se u svom novogodišnjem intervjuu bavi svojim poslom on se bavi Crvenom zvezdom i plasira neistine za koje svi sportski ljudi znaju da su notorne laži. Ne želimo da ljude u ovim novogodišnjim praznicima opterećujemo glupostima već da im poželimo sreću, a Kokezi ćemo na njegove laži odgovoriti kada dođe vreme.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    29. decembar 2017 | 16:04

    Jaoj pravi se javio da odgovori nekom nesto. Cuti bre Terzicu nije te sramota

  • Danijel

    29. decembar 2017 | 16:13

    Terza ne ume da prestane sa prozivanjem, hoce opet on u savez, e pa nece moci, nikad vise.

  • Goran

    29. decembar 2017 | 13:56

    Daće konačan odgovor posle praznika kad osmisli dobro šta će da nalupeta. Podrška Kokezi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA