≫ 

Milivojević je junak Kristal Palasa! Bomba Srbina za pobedu nad Sautemptonom (VIDEO)

Srpski reprezentativac se na najbolji način iskupio za promašen penal u prethodnom kolu

  • 2

Luka Milivojević je bio tragičar Kristal Palasa u prethodnom kolu, kada je promašio penal za pobedu protiv Mančester Sitija u 90. minutu, ali je sve nadoknadio već u narednom kolu, gde je njegov tim pobedio Sautempton sa 2:1 na gostovanju.

U duelu dva tima u kojima igraju srpski reprezentativci, Milivojević je bio uspešniji, a postigao je i drugi gol za svoju ekipu u 80. minutu, kada je preciznim šutem sa oko 25 metara, nakon povratne lopte Taunsenda plasirao loptu u mrežu Mekartija za konačan rezultat.

Milivojević je na terenu proveo svih 90 minuta, dok je Tadić izašao iz igre neposredno pred Milivojevićev gol, samo minut ranije.

Sautempton je poveo u 17. minutu golom Šejna Longa, koji je poslednji put dao gol još 11. februara, iako igra kao napadač, pa su na društvenim mrežama krenule mnoge šale na njegov račun, da je navodno blizu smak sveta kada je i on dao gol.

Mekartur je izjednačio u 69. minutu posle dobre akcije i asistencije Bentekea glavom, kada mu je ubacio loptu na peterac.

Za kraj je Milivojevićeva majstorija donela Kristal Palasu nova tri boda, pa je tim iz Londona pobegao iz zone ispadanja na bezbednije 14. mesto.

Totenhem je slavio sa 2:0 na gostovanju Svonsiju golovima Ljorentea i Dele Alija i primakao se vodećim klubovima, dok je važnu pobedu ostvarioi Vest Hem na svom terenu iako je gubio od Vest Bromviča. Junak Čekićara bio je Endi Kerol, koji je postigao dva gola, a za drugi mu je u 94. minutu asistirao Marko Arnautović.

Mančester Siti je posle remija sa Kristal Palasom ponovo pobedio. Bili su uspešniji protiv Votforda sa 3:1 i vratili su 15 poena prednosti u odnosu na Mančester junajted koji je na drugom mestu.

Već u 2. minutu Građani su došli do vođstva golom Sterlinga. Posle autogola Kabasale u 13. minutu bilo je 2:0, a sve dileme oko pobednika rešio je Aguero u 63. minutu, da bi Votford u 82. minutu stigao do utešnog gola preko Greja.

Premijer liga, 22. kolo:

Sautempton - Kristal Palas 1:2

(Long 17 - Mekartur 69, Milivojević 80)

Svonsi - Totenhem 0:2

(Ljorente 12, Ali 89)

Vest Hem - Vest Bromvič 2:1

(Kerol 59, 90+4 - Meklin 30)

Mančester Siti - Votford 3:1

(Sterling 1, Kabasele 13, Aguero 63)

Tabela: Mančester SIti 62, Mančester junajted 47, Čelsi 45, Liverpul 44, Totenhem 40 (-1), Arsenal 38 (-1), Barnli 34... Vest Hem 21, Sautemton 20, Stouk 20, Vest Bromvič 16, Svonsi 16.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA