Koštin povratak iz snova, dao gol iz prvog kontakta sa loptom

Brazilskom fudbaleru bilo dovoljno pet minuta na terebu da se upiše u strelce

  • 0

Dijego Košta je napokon dočekao ponovni debi u dresu madridskog Atletika, a Brazilac se na najbolji mogući način vratio među "jorgandžije".

Prvi meč u novoj 2018. godini, fudbaleri Atletika odigrali su protiv Ljeide u osmini finala španskog Kupa i ubedljivo slavili rezultatom 4:0, ali su povratak Košte na teren i pogodak u 69. minutu važniji od samog rezultata.

Od rastanka sa Čelsijem prošlo je šest meseci, Košta je trenirao i spremao se da zaigra, a da nije zaboravio da igra fudbal pokazao je samo pet minuta po ulasku u igru.

Na asistenciju Huanfrana, Košta se sjajno snašao u protivničkom šesnaestercu i povisio vođstvo gostiju na 3:0, pa nema sumnje da su Madriđani dobili pravo pojačanje za nastavak sezone.

Atletiko je već u prvom poluvremenu golovima Godina i Toresa praktično rešio pitanje pobednika, da bi Grizman u nadoknadi stavio tačku na meč.

Bivši trener Milana Vićenco Montela pobedom je debitovao na klupi Sevilje, pošto je njegov tim trijumfovao protiv Kadiza rezultatom 2:0.

Pobedu gostima u prvom meču osmine finala Kupa doneli su Nolito u devetom i Hesus Navas u 23. minutu utakmice, pa je Sevilja u drugom poluvremenu "prikočila" i mirno privela meč kraju.

Rezultati:

Sreda

Kadiz - Sevilja 0:2

Las Palmas - Valensija 1:1

Formentera - Alaves 1:3

Ljeida - Atletiko Madrid 0:4

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA