Dva projektila raznela golmane Totenhema i Vest Hema: Mislili smo da smo videli najbolji gol Premijer lige, a onda je usledio još bolji odgovor (VIDEO)

Dva prava projektila u remiju Totenhema i Vest Hema u londonskom derbiju

  • 0

Fudbaleri Totenhema i Vest Hema remizirali su u londonskom derbiju u okviru 21. kola Premijer lige. Viđena su dva gola, po jedan na obe strane, ali bile su to prave bombe i nema sumnje da će ući u užu konkurenciju kao kandidati za gol sezone.

Obijang je u 70 minutu poslao pravi projektil u mrežu Lorisa i delovalo je da bi Čekićari mogli do sva tri boda na Vembliju.

Ipak, Totenhem je preko Sona u 84. minutu uspeo da izbegne poraz.Bila je to takođe prava raketa ka golu Vest Hema sa oko 30 metara i golman Adrijen nije mogao ništa, osim da paradom dodatno ulepša pogodak.

U svakom slučaju jedan bod nije ono čime bi Totenhem bio prezadovoljan na ovom meču, jer sada zaostaje tri boda za Liverpulom, koji je na 4. mestu. Vest Hem je sa bodom sigurno zadovoljniji i sada je na 15. mestu.

Tabela:

Mančester Siti 62, Mančester junajted 47, Čelsi 46, Liverpul 44, Totenhem 41, Arsenal 39... Sautempton 20, Stouk 20, Vest Bromvič 16, Svonsi 16.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA