Za Zvezdu sam branio srcem, to je bila emocija, a kad sam otišao, sve je postalo posao: Bajko završava karijeru!

Boban Bajković je već pola sezone bez kluba i shvatio je da ga više mrzi da ide na treninge. Kraj karijere je najbolja opcija

  • 19

Bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković rešio je da završi karijeru. Posle odlaska iz Zvezde gde je bio od 2003 do 2014. Bajković je branio u Lirsu i Nefčiju, ali bez velikog uspeha.

Sada je već neko vreme bez ugovora i rešio je da završi karijeru.

>>> Da li je ovo čitulja Bobana Bajkovića ubijenom Kekinom kumu? "Moj ćale, gde me sad ostavi. Trebalo je dete da mi krstiš" (FOTO)

- Blizu sam odluke da završim karijeru. Ma šta blizu, to je to. Osim ako ne stigne neka ponuda koja bi mi odgovarala. Kad sam uhvatio sebe da me mrzi da idem na treninge shvatio sam da je kraj. Mnogi su mi pričali o tome, a nisam verovao.

Foto: Milena Đorđević

- Iskreno, od kada sam otišao iz Zvezde, mnogo sam se ispraznio i sve je postalo posao, a Zvezda je za mene bila emocija. Samo sam za Zvezdu branio srcem. Bilo mi je lepo i u Nefčiju i Lirsu, ali nekako bez ljubavi, a to ne volim, nisam ja - kaže popularni Bajko i dodaje:

- Hoću da budem trener golmana, imam B licencu završio sam školu. Iza mene je iskustvo, valjda imam i znanje. Dosta sam naučio od Dike Stojanović i Viborga Koceljića.  Želim da radim sa mladima - rekao je Bajković.

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA