GOTOV JE: Arsenal našao zamenu Vengeru

Karlo Anćeloti prvi "pik" da nasledi ikonu na klupi "tobdžija", Italijani pišu da je pristao

  • 10

Ni u tekućoj sezoni Arsenal nije tim koji se pita za bilo šta u Premijer ligi. Dugo je već takvo stanje, navičali su odavno izgubili strpljenje, ali i gazde, očigledno, pa je konačno došao renutak da se polako priprema rastanak sa legendarnm menadžerom Arsenom Vengerom.

Zna se već i ko je prvi "pik" da ga nasledi na klupi na kojoj sedi 22 godine bez prestanka.

Italijanski mediji danas otkrivaju da su predstavnici londonskog kluba kontaktirali Karla Anćelotija i ponudili mu posao da preuzem ekipu od naredne sezone.

Arsenal je nedavno eliminisan u FA Kupu od Notingem Foresta, poslednju titulu u Premijer ligi osvojio je 2004. godine, pa je promena trenera nešto što je odavno trebalo da se desi, ali nije zbog starih Vengerovih zasluga koje nisu male.

Konkretno, list "Corriere dello Sport" piše da je uprava londonskog kuba presekla i rešila da Venger sigurno ide na kraju sezone, iako ima ugovor do 2019.

Isti izvor ide dalje i navodi da je njegov potencijalni naslednik Anćeloti pristao na ponuđene uslove, a to je ugovor vredan 10 miliona evra po sezoni bez bonusa.

Anćeloti je i dalje jedan od kandidata da preuzme vođenje italijanske reprezentacije, ali to se teško može desiti sada, kada postoji ponuda Arsenala sa kojom FS Italije ne može da se nosi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mozda se ne slazete

    11. januar 2018 | 15:23

    Wenger je najbolji trener na planeti. Tačka.

  • Micko

    11. januar 2018 | 13:41

    Bilo je i vreme

  • engi

    11. januar 2018 | 14:46

    Angeloti nikad nije bio kandidat da bude trener reprezentacije,to su bili snovi drugih.Godinu dana ponavlja da jos uvek nema nameru da trenira reprezentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA