≫ 

Na Đukićevom spisku 34 fudbalera, miljenik Grobara nije došao: Počela Partizanova prolećna ofanziva! (VIDEO)

Trener crno-belih poručio je da se prošlost zaboravlja, iako je bila prelepa i da klub mora da se okrene budućnosti jer od nje živi

  • 17

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za prolećni deo sezone gde ih čeka borba na tri fronta Liga Evrope, Superliga i Kup Srbije. Đukiću su se odazvala 34 igrača među kojima je i nekoliko omladinaca.

 
A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Tu je i Brazilac Everton Luiz, od koga su se crno-beli već oprostili, ali on nije došao u Zemunelo, za razliku od Leandrea Tavambe, za koga se takođe pominje da bi mogao da napusti Humsku ove zime, ali je ispunio sve svoje profesionalne obaveze.

Trener Partizana je istakao da se u Partizanu zaboravlja prošlost, iako je bila prelepa i da mora da se živi od budućnosti.

Foto: Telegraf

- Nalazimo se u Partizanu i sve što je prošlost, zaboravlja se, iako je bilo prelepo. Mi moramo da živimo od budućnosti. Znam da će ova ekipa dati sve od sebe da ostvari ciljeve koji su pred nju postavljeni - poručio je Đukić.

Predsednik crno-belih Milorad Vučelić poručio je igračima da su oni šampioni i da mu izgledau nepobedivo, i da ne može da zamisli ko bi mogao da ih pobedi.

Foto: Vladimir Milovanovic

- Dragi Partizanovci, ukoliko budete pobeđivali, bićemo srećni. I vi i mi. Dragi momci, sreća Partizana je u vašm rukama. Vi ste šampioni ove zemlje, vi branite Kup Srbije i uz to učestvujete u evropskom takmičenju, koje ste isto tako zaslužili. Vi branite trofeje, a ja kad vas vidim, pošto vas sve znam, vi meni izgledate nepobedivo. Prosto, ne mogu da zamislim ko vas može da pobedi! Molim vas da u svakom trenutku budete svesni za koji klub igrate.

- Što reče Duško Radović: 'Za druge se navija, Partizan se voli'. Nemojte unapred posezati za izgovorom da ćete biti umorni zbog učešća u tri takmičenja, jer ove pripreme i služe da ne budete umorni. Trenirajte vredno i predano. Želim vam mnogo pobeda! - poručio je Vučelić.

Pogledajte i koji su sve igrači na spisku Partizana:

Foto: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA