Zvezda nam je nudila 1,7 miliona evra za Ivanića preko posrednika: Predsednik BATE-a "odrukao" Terzića

Prvi čovek beloruskog šampiona reagovao na izjavu generalnog direktora Zvezde

  • 9

Predsednik BATE Borisova, Anatolij Kapskij dao je intervju za beloruske medije, gde je reagovao na izjavu Zvezdana Terzića da Zvezda nema 1.7 miliona evra za Mirka Ivanića, koliko BATE Borisov traži za obeštećenje.

On je istakao da je upravo Zvezda nudila tu cifru, ali da je ona odbijena i istakao da je čitajući te izjave o transferima dobio i histerični napad smeha.

- Pročitao sam intervju direktora beogradskog kluba (Zvezdana Terzića prim. aut.). Ne znam, možda je to srpski temperament? Komentarišu prelazak naših igrača misleći da imaju veće pravo od bilo kog drugog. Odluka i dalje ostaje kod mene. Momci imaju važeće ugovore.

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

- Najviše od svega zasmejava me, a ponekada izazviva i histerični smeh, da Srbi zovu i predlažu nam obeštećenje preko posrednika. Odbio sam ponudu za Ivanića, a kažu da BATE traži 1,7 miliona evra. Ali tu sumu su ponudili ljudi koji su pregovarali u ime Crvene zvezde. I želimo više. Ali do sada nema konkretnih ponuda. Ni za Ivanića i Milunovića, niti za Gordejčuka - poručio je predsednik BATE-a.

Prisetite se Terzićeve izjave koja je izazvala reakciju predsednika BATE-a:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milanche

    12. januar 2018 | 16:14

    mozete da samo mrzite Terzu ali covek radi opasno dobar posao sa Zvezdom !! kada je doveo Miloja svi su mislili da je doveo pocetnika a sada se kunu u Miloja, a kako su dobar tim on i Mrkela napravili ne treba pricati o tome....njega mrze i pricaju da je lopov a sto neko ne spominje Zeku ili nekoga iz Zvezde?! Terza smanjio dug i pravi sampionski tim za jesen...napred Terzo !!!!

  • Bato

    12. januar 2018 | 16:29

    Terza je cvecka cudnovata ali ovaj sa tom facom mi ne deluje kao neko ko govori istinu i samo istinu.

  • Popaj

    12. januar 2018 | 16:28

    Sta to grobosi zamisljate da ce vam Terzic sazvati koferenciju za novinare i otkrivati vam poslovne tajne...heeehee koji ste cirkusanti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA