≫ 

Stojković ne da mira "večitom rivalu": Disaćemo Zvezdi za vratom dokle god to bude moguće (VIDEO)

Golman Partizana ne diže ruke od titule

  • 21

Ostaje, ne ostaje, ostaje...

Oko Vladimira Stojkovića lebdi dilema, i dalje je njegov status u klubu otvoreno pitanje, međutim Stojkoviću se ne mrda iz Partizana, iako ne može sa stopostotnom sigurnošću da kaže da li će i na proleće stajati među stativama crno-belih.

- Moja želja je nesporna, to uopšte ne treba dovoditi u pitanje - poručio je Stojković koji se na početku priprema Partizana pojavio u "civilu" zbog lakših stomačnih problema koji su ga snašli.

Opet, uliva nespokoj kod Grobara mala nesigurnost Stojketa u pogledu ostanka.

- Tu sam, moja želja da ostanem je "tu", sad videćemo...

Sa Stojkovićem na golu i bez njega Partizanova odbrana definitivno nije ista, a ne treba uopšte pominjati koliko će njegovo iskustvo biti dragoceno u utakmici sezone za klub, protiv Viktorije u 1/16 finala Lige Evrope.

- Sigurno da je to jako bitna utakmica za klub, za istoriju, ali mislim da ne treba sad da preterano dižemo tenziju kao da je to ko zna šta. To je utakmica kao i sve ostale koja donosi puno i u kojoj treba samo da proftiriamo, da li igrački, da li novčano, ili kako god. Treba ući u nju hrabro, mudro i takmičiti se i težiti uvek da se takmičiš sa boljima.

Titula je daleko devet bodova, Zvezda je odmakla ali predaja je reč koja ne postoji u vokabularu reprezentivnog čuvara mreže.

- Sigurno da nas na proleće očekuje još lepih utakmica, disaćemo za vratom koliko god je to moguće i borićemo se dokle god je to matematički moguće.

Takmičarski ciljevi biće lakše dostižni uz kvalitetne dodatke u "roster" Miroslava Đukića koji će, smatra Stojković, uticati da i ostali budu još bolji i predani radu i treninzima.

- Svako pojačanje je u cilju jačanja konkurencije da bi i ostali davali još više, tako da je svako pojačanje dobrodošlo.

Poslušajte i stav golmana Partizana u vezi sa sukobom koji se vodi za prevlast na južnoj tribini među navijačima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    12. januar 2018 | 18:20

    Pa nisi li želeo da u ovom prelaznom roku napustiš Partizan. Jedno su želje, a stvarnost je surova, otišao bi ti, al' niko te neće! Tešiš se pogrešnim nadanjima, pa će i razočarenja biti veća i teže ćeš ih preboleti. Ni Kokeza ti neće pomoći.

  • Zalosna sova

    12. januar 2018 | 18:26

    Indijanci ostaju indijanci...Izdajnik samo izdajnik,lazov samo lazov.Vuk samo dlaku menja,ne i cud...Zar nije tako???

  • Lazar.M

    12. januar 2018 | 19:21

    Dzaba nam sve, bolji su, sudije nam pomagale citavu jesen i opet nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA