≫ 

Mesi izveo magičan slobodnjak koji će se danima analizirati zbog putanje lopte: Barsa gubila sa 2:0, a onda je usledio surov odgovor! (VIDEO)

Veliki preokret Katalonca za još veću prednost na tabeli Primere

  • 26
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Barselona je u velikom stilu pokorila Baskiju! Katalonci su gubili protiv Real Sosijedada na Anoeti sa 2:0 posle 34 minuta igre, kada su Vilijan Hoe i Huanmi doneli prednost ekipi iz San Sebastijana, ali je onda viđen surov odgovor lidera Primere.

Paulinjo je do poluvremena smanjio prednost, da bi onda videli magiju Luisa Suareza i Lea Mesija.

Suarez je u 50. minutu postigao fenomenalan gol nakon dodavanja Mesija, kada je bocnuo loptu tako da je lobovao golmana Rulija, koji je bio van linije i nije očekivao takav lucidan potez napadača Suareza.

Urugvajac je u 71. minutu postigao novi gol, kada je iskoristio loše ispucavanje golmana Sosijedada, iskoristio je to što ga je je Vermalen glavom bukvalno spojio sa golom, pratio je akciju i zakucao je loptu u mrežu Sosijedada.

Za kraj se i Mesi potrudio da ga navijači Sosijedada dobro zapamte. Postigao je prelep gol iz slobodnog udarca i tako stavio ''višnju'' na pobedu Barse i veliki preokret.

Putanja Mesijevog udarca bila je neverovatna, lopta je otišla toliko visoko da je prošla daleko iznad visokog ''živog zida'' Sosijedada, a zatim se naglo spustila u mrežu golmana domaćih, koji nije ni reagovao na ovaj udarac.

Barselona posle ove pobede ima devet bodova više u odnosu na Atletiko Madrid, a čak 19 u odnosu na Real, koji je tek na 4. mestu.

Pogledajte  koji su sve fudbaleri među najboljih 11 u UEFA timu godine. Od fudbalera Barse je samo jedan igrač našao mesto. Nije teško pogoditi ko je u pitanju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mada faka

    14. januar 2018 | 23:24

    I onda neko kaze onaj padavicar najbolji igrac pa ni do kolena mesiju nije.Eno ga gol nije pogodio od kad je krenula sezona.Mesi je magican a ovaj je obican bez imalo talenta sve na rad izvlaci

  • srb

    14. januar 2018 | 22:55

    Jedan je leooooo!!!

  • Medo

    14. januar 2018 | 22:56

    Nista specijalno golmanov gol lopta putuje pola sata ...Mada je Mesi najbolji igrac sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA