Kosović se vratio na teren i potvrdio da Everton odlazi iz Partizana!

Ipak, defanzivni vezista bi trebalo da zaigra takmičarske mečeve tek u martu

  • 4

Prošlo je već četri meseca kako je Nebojši Kosoviću dijagnostikovana povreda prednjih ukrštenih ligamenata i kao posledica svega usledila je operacija u Rimu i dug izostanak sa terena.

Nama je delovalo kao da se sve desilo juče,a njemu koji je bio odvojen od svojih saigrača i Partizana kao čitava večnost.

Uvek nasmejan i pozitivan, Kosović je i ovo iskušenje izdrźao i priključio se ekipi na zvaničnoj prozivci u petak 13.januara na SC Partizan-Teleoptik.

Međutim, Kosović je ''izdržao ovo iskušenje'' i priključio se prozivci crno-belih koja je održana u petak 13. januara.

- Divan je osećaj vratiti se na teren i ponovo biti sa mojim saigračima. Iskreno, mnogo sam se uželeo fudbala i jedva čekam da upišem prve minute. Kada sam izašao prvi put na teren bio sam kao malo dete. Šutirao sam loptu 2 sata u gol! Zaista sam se mnogo uźeleo.Tačno je prošlo četiri meseca, krenuo sam da radim sa ekipom normalno sve stvari osim igranja na dva gola. Fali mi još malo da se oslobodim straha da bih mogao da krenem sa igrom. Ali sve je to normalan proces i siguran sam da će i to brzo doći - rekao je Kosović.

Foto: Marko Todorović

Kosović je otkrio i kada bi trebalo da se vrati na teren.

- Spremaću se za utakmicu sa Viktorijom Plzen kao da treba da igram, ali idem polako, neću žuriti. Početak marta bi trebalo da bude to to - jasan je bio Kosović koji je indirektno potvrdio da Everton napušta Partizan:

- Sigurno da će nam faliti Everton i njegova borbenost i igra na terenu, ali svi igrači u Partizanu moraju da budu na pravom nivou u svakom trenutku ko god da dolazi ili odlazi.Tako ću i ja kada budem na terenu dati sve od sebe da pomognem Partizanu. Šef Đukić traźi da igramo brz, tečan fudbal sa visokim ritmom i svaki igrač mora biti spreman na to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    15. januar 2018 | 19:50

    Niko u Partizanu ne moze da se poredi sa Evertonom i niko ne moze da pokrije njegov odlazak

  • Odje Crna Gora

    15. januar 2018 | 21:06

    Pitam se do kad ce Partizan da vrace iz mrtvih reprezentativce Crne Gore na ustrb interesa kluba ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA