≫ 

Gigsov otac ne prašta sinu podmuklu prevaru: Ne mogu da se nateram ni ime da mu izgovorim

Teško će ikad Gigs senior oprostiti sinu sramotu koju je naneo porodici

  • 6

Legendarni Rajan Gigs imenovan je za novog selektora reprezentacije Velsa, a britanskim medijima odmah je "sinulo", želeli su da od oca, koji bi trebalo da je ponosan, čuju po koju o velikom danu za njegovog sina.

Naravno, otac nije, ponosan, a znamo svi zašto.

- Ne mogu sebe da nateram da izgovorim njegovo ime - rekao je engleskim medijima Deni Vilson.

Upućeni znaju da je Rajan, tada velika zvezda Mančester junajteda, na kratko preoteo suprugu rođenom bratu Rodriju i zauvek uflekao svoju briljantnu karijeru. Bio je to skandalozan postupak jednog od najvoljenijih igrača Junajteda ikada, koji mu ni brat, a ni otac nisu oprostili.

- Kad pričam o njemu zovem ga bivši fudbaler - toliko o tome kakvo mišljenje ima Vilson o starijem sinu.

Vest o Gigsovoj aferi sa suprugom svog brata na videlo je izašla 2011. godine, negde u isto vreme kada je počelo da se piše i o njegovoj "vezi" sa rijaliti zvezdom Imodžin Tomas. Saznalo se i to da je Gigs tada platio 150.00 funti starleti za ćutanje, ali je njihova afera ipak dospela u javnost tako što je o tome pričao psolanik Džoon Heming usred parlamenta.

Gigs se razveo 2014. godine od dugogodišnje supruge Stejsi.

Najgore od svega je, tvrdi Gigsov otac, što Rajan nijednog trenutka nije pokazao kajanje za sramotu koju je naneo porodici.

- Kao stariji brat, trebalo je stalno da pazi na mlađeg i da mu čuva leđa, a ne da mu zabode nož. Varao ga je na najgori mogući način, i nije dovoljno čovek da se izvini zbog toga.

Rodri je 2015. godine govorio o suočavanju sa bratom posle skandala, otkrio je da mu je Rajan tom prilikom rekao kako je "sa njegovom ženom to bio samo seks i ništa više".

- Žao mi ga je, imao je suprugu, decu, dom, lep život. Ali očigledno nije bio srećan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA