≫ 

Odlazak će boleti večno, nemojte me zaboraviti! Evertona će Grobari još više voleti posle oproštajne poruke (VIDEO)

Dirljivo se oprostio Everton od kluba iz Humske

  • 13

Brazilac Everton prešao je u italijanski SPAL, ali nije propustio priliku da se oprosti od Partizana i Grobara, koji su ga obožavali zbog njegove borbenosti.

Everton je važio za jednog od najratobornijih fudbalera u novijoj istoriji kluba, često je zbog svog karaktera prelazio i granicu, ali je pokretao ekipu i zato ostao u najboljem mogućem sećanju crno-belima.

Foto: Marko Todorović

On je prodat za 600.000 evra, na leto mu je isticao ugovor, pa nije bilo mnogo izbora i dilema.

Na Instagramu, Luiz se oprostio uz seriju fotografija (sa Leonardom, peharima, ispred severne tribine dok slavi gol na derbiju, svojim likom na koreografiji Grobara) i porukom.

- Voleo bih da zahvalim navijačima na dve divne godine. Moja osećanja prema Partizanu i njegovim navijačima se nikad neće promeniti. Ostaće večna! Zahvalan sam na neverovatnoj podršci, navijači su mi uvek pomagali i biće zauvek u mom srcu.

Foto: instagram.com

- Bio sam najsrećniji kada sam radio naporno i davao sve od sebe na terenu. Hvala predsedniku kluba, partnerima i navijačima, osećam i veliki bol koji nikad neće prestati. Nadam se da me nikad nećete zaboraviti jer ja nikad neću zaboraviti vas!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA