≫ 

Grujić spreman za novu avanturu: Hoću da donesem radost navijačima

Bivši igrač Zvezde predstavljen u Kardifu

  • 0

Srpski fudbaler Marko Grujić nije dobo pravu prilku u dresu Liverpula, pa je promena sredine bila očekivana opcija. Bivši vezista Crvene zvede prosleđen je na pozajmicu u Kardif gde bi trebalo da pokaže svoje kvalitete i dokaže da može da igra u Engleskoj, iako se radi o timu koji se takmiči u Čempionšipu.

Ipak, ambicije Kardifa su povratak u Premijer ligu, pa će Grujić sigurno osetiti pritisak, ali je svestan da mora iskoristi priliku koju će nesumnjivo dobiti.

- Kardif je dobra prilika za mene, igraću za tim koji se bori za ulazak u Premijer ligu. Čuo sam mnogo dobrih stvari o klubu, menadžeru Nilu Vornoku koji je rekao mnogo lepog o meni i verujem da ću imati dosta šansi da igram - rekao je Grujić.

Grujić je spreman da započne novo poglavlje u svojoj karijeri i dobrim igrama obraduje navijače novog kluba, i samim tim natera druge da pričaju o njemu.

- Hoću da donesem radost navijačima Kardifa. Gledao sam nekoliko utakmica Kardifa i znam šta mogu da očekujem. Volim da drugi pričaju o mojim kvalitetima, ne ja. Mogu da igram defanzivno i ofanzivno u veznom redu, Kardif je jak tim i jedva čekam da započnem ovu avanturu - izjavio je Marko Grujić.

Kardif se trenutno nalazi na trećem mestu u Čempionšipu, a prilku da debituje Grujić bi mogao da dobije u subotu kada Kardiif gostuje Šefild Venzdeju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA