Zvezda na pripremama igrala fudbal po hokejaškim pravilima (VIDEO)

Novine u radu crveno-belih

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde polako privode kraju prvi deo priprema na Kipru i uskoro ih očekuje povratak u Beograd!

Pretposlednji dan na Pafosu bio je rezervisan za dva naporna treninga.

Prvih 30 minuta treninga protekli su u vežbama bez lopte, a takav način rada tipičan je za prvu nedelju po početku pripremnog perioda. Igrači su radili vežbe snage i funkcionalne sposobnosti.

Foto: crvenazvezdafk

Nakon toga na teren su unete lopte, što je svakako obradovalo prvotimce. Oni su, podeljeni u četiri ekipe, odigrali po dve utakmice sedam na sedam. Na krajevima označenih terena nalazili su se džokeri, a ostala šestorica fudbalera iz ekipe imala su zadatak da se sa najviše tri dodira oslobode lopte.

Poslednjih 40 minuta treninga bili su ujedno i najzanimljiviji deo prepopdnevnog rada. Trener Milojević sa centra terena objasnio je svojim izabranicima pravila „hokejaškog” meča koji ih je čekao.

Ekipe su ostale iste, ali su golovi pomereni unutar skraćenog terena, te tako, kao što je to slučaj u hokejaškim mečevima, igralo se i iza njih. Da bi postigli pogodak lopta je morala da prođe kroz improvizovani gol, ali tako da je sa druge strane loptu primi igrač iz iste ekipe, praktično to znači da je saigrač morao da mu odigra pas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARČINA

    19. januar 2018 | 15:40

    Pa već su to i radili na 153 derbiju

  • Znači

    19. januar 2018 | 14:01

    Ovo je dobar trening... Imao sam prilike da gledam ovu vrstu treninga, samo kod mlađih generacija, u školi fudbala. I to u onoj gde je trenirao Milojevićev sin, Neca. Pozdrav obojici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA