Da li će Siniša Mihajlović prvi put van Italije? Bivši trener Torina opcija francuskog kluba

Srpski stručnjak bi mogao da dobije novi angažman, ovog puta u Francuskoj

  • 0

Fudbaleri Bordoa putuju na gostovanje Nantu bez kapitena Žeremija Tulalana, ali i bez prvog trenera Žoselina Guverneka. Serija očajnih rezultata naterala je čelnike Bordoa da uruče otkaz Guverneku i daju se potragu za stručnjakom koji bi ekipu izvukao iz krize.

Jedno od imena koje se pominje kao moguće rešenje je i ime bivšeg selektora Srbije Siniše Mihajlovića. Trener koji je karijeru gradio u Italiji mogao bi da dobije novi izazov van granica "čizme".

Posle otkaza u Torinu, Mihajlović je bez posla, a odluka o imenovanju novog stratega Žirondinaca biće doneta u narednih nekoliko dana.

Kao Mihajlovićev najozbiljniji protivkandidat pominje se Mišel Prudom koji bi mogao da ima blagu prednost zbog činjenice da je "domaći" trener.

Ipak, ukoliko Miha dobije poverenje i preuzme ekipu čeka ga veoma naporan i težak posao, budući da se Bordo trenutno nalazi na 13. mestu što je posledica samo dve pobede na prethodnih 14 utakmica.

Podsetimo, Mihajlović je u karijeri samostalno vodio Bolonju, Kataniju, Fjorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, kao i reprezentaciju Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA