≫ 

Ne ide bez Obamejanga: Dortmundu samo bod u Berlinu

Reprezentativac Gabona nije bio sa ekipom na gostovanju Herti

  • 0

Fudbaleri Herte i Borusije odigrali su 1:1 na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a gosti su se tako približili na bod zaostatka za drugoplasiranim Lajpcigom uz utakmicu više, dok se Herta nalazi na 11. mestu Bundeslige.

Prvo poluvreme završeno je bez pravih šansi, pa samim tim i golova, ali su se ekipe razbudile u nastavku.

Već u prvom minuta drugog dela igre Herta je stigla do prednosti. Posle "školskog" duplog pasa na desnoj strani, Lazaro je poslao hirurški preciznu loptu u srce šesnaesterca gde je Selke bio spreman i neumoljiv.

"Trgli" su se fudbaleri Borusije i dali gas kako bi stigli do preokreta, ali nisu uspeli u tome. Pretili su, stvarali šanse i uspeli da stignu do izjednačenja u 71. minutu.

Grešku igrača domaćeg tima iskoristio je Sančo, ušao u kazneni prostor i driblinzima pokušao da stvori sebi šansu, ali je osujećen u toj nameri. Ipak, engleski fudbaler je dobio priliku za popravni i "zavrnuo" loptu u peterac gde je Kagavi preostalo da glavom sprovede loptu u mrežu.

Imala je Borusija šansu za stigne do sva tri boda, ali je pokušaj Isaka završio preko prečke, pa su gosti ostali bez celog plena.

Gosti iz Dortmunda su odigrali meč bez Pjera Emerika Obamejanga za koga se sve glasnije može čuti da je pragu Arsenala, te da je direktor Borusije otputovao u London na završne pregovore.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA