≫ 

Ode Sančez u Junajted: Puče bomba u Premijer ligi, Džeko se čeka u Čelsiju

Čileanac nastavlja karijeru kod Murinja

  • 6

Ni gomila napadačkih opcija nije dovoljna Žozeu Murinju, potrebna je "sveža krv" za napad na Siti i Ligu šampiona, a to će biti daleko lakše uz Aleksisa Sančeza.

Čileanac je spakovao kofere, napušta Arsenal i seli se na "Old Traford", pišu gotovo svi engleski mediji uz detaljisanje o vrednosti transfera.

>>> Fernando Felicevič - čovek koji stoji iza najveće sapunice prelaznog roka: On odlučuje hoće li Sančez u Siti ili Junajted!

Junajted će platiti Arsenalu 40 miliona evra za napadača, 23 ide u klub, a kompletan ostatak menadžeru fudbalera Fernandu Feliceviču.

Čileanac će enormno uvećati svoje bogatstvo: 400.000 evra mu sleduje na nedeljnom nivou (naravno, porez u Englskoj ide i do 45 procenata), ali ni to nije sve, jer ima i bonus od 113.000 evra.

Godišnje, Čileanac će biti "dobar" 8.5 miliona evra, a ugovor će biti potpisan na četiri i po sezone.

Dogovor dva kluba podrazumeva transfer Henrika Mhitarjana u suprotnom smeru i Jermen bi trebalo da postane najplaćeniji igrač "Tobdžija" u istoriji, jer je dogovorio povećanje plate koja mu je u Junajtedu iznosila 140.000 evra nedeljno.

U isto vreme, dešava se pomak i na relaciji Roma-Čelsi u slučaju Edina Džeke.

Bosanskohercegovački centarfor pristao je na ponudu "plavaca" koji sada imaju da završe posao sa rimskim klubom i dogovore sumu za koju bi 32-godšnji napadač prešao u London.

Italijanski mediji navode da "Vučica" nema nameru da proda strelca 12 golova na 26 mečeva ove sezone, uključujući i dva Čelsiju u ligi šampiona, ispod 20 miliona evra, pa su na potezu "plavci".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dje ili ce

    20. januar 2018 | 12:47

    Koliko je Murinjo najgori govori da je sve najskuplje doveo. A nista uradio nije niti ce. Tako i pre. Posrecilo mu se sa Portoom I Interom I to je to. Ne volim ga uopste. 0 od trenera

  • NBGD

    20. januar 2018 | 12:32

    jos ronaldo da nam dodje i najjaci smo !!!

  • VeljaCZV

    20. januar 2018 | 11:23

    Trio Junajteda : Bejl(Ronaldo)-Lukaku-Sančez - JUNAJTED OSVAJA PL

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA