Iliev napokon objasnio zašto je urlao na novinare prilikom predstavljanja Ožegovića: Da to nisam uradio...

  • 7

Mnogi su bili iznenađeni ''nastupom'' Ivice Ilieva prilikom letošnjeg predstavljanja Ognjena Ožegovića, verovatno zbog činjenice da nisu navikli da ga gledaju u tom elementu.

Sportski direktor Partizana je tada urlao na novinare nakon pitanja koje je postavljeno Ožegoviću da prokomentariše što je igrao za Crvenu zvezdu.

>>> Ukrajinac sve dogovorio sa Partizanom, ugovor na četiri godine!

- Prestanite više sa tim pitanjima. Mi smo sportisti! Ja sam sportski direktor i ja pravim tim! I tačka. Neću polemiku ni sa kim više. Ovo pitanje se više neće postavljati!

- Juče, kad je čuo da ga Partizan hoće, on je odbio duplo bolji ugovor. Ja znam da će on da izgine za ovaj sveti dres. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao! Ja stojim iza njega, ja - povišenim tonom govorio je Iliev.

Foto: partizan.rs

Nešto manje od pet meseci je prošlo od tog nemilog događaja, a Iliev je napokon odlučio da otkrije zašto je to uradio.

- Nisam mogao da dozvolim u tom trenutku da se u startu uništi jedna karijera i jedan igrač, uopšte atmosfera u ekipi. Da to nisam uradio, ko zna šta bi se desilo i sa njim i sa celom pričom. Draže mi je da ja uđem u rat, ja sam van terena, dok igrači moraju da budu fokusirani na teren - rekao je Iliev za Jutjub kanal kladionice Meridian.

U nastavku pogledajte i šta je Iliev rekao o odlasku Tavambe:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA