≫ 

Pitali su navijače Njukasla koliko vredi Mitrović: Nisu verovali da ga tako malo cene! (VIDEO)

Srpski reprezentativac sve bliži odlasku iz Njukasla

  • 9

Rafael Benitez želi da se "reši" Aleksandra Mitrovića, a verovatno ni srpski reprezentativac nema ništa protiv takvog razvoja događaja, budući da već duže vreme tavori među "svrakama".

Iako nije u milosti španskog stručnjaka, navijači Njukasla obožavaju Mitrovića pa su u više navrata apelovali da Benitez počne konstantno da mu daje šansu, međutim bezuspešno.

Sada je rastanak postao realna opcija, a trenutno prema pisanju britanskih medija postoji samo ponuda Brajtona od 7-8 miliona funti.

>>>Mitrović priznao da je razgovarao sa Partizanom i otkrio da li se vraća u Humsku!

Upravo je to bio povod novinarima portala www.themag.co.uk da urade anketu i saznaju kolika je vrednost srpskog napadača prema mišljenju fanova Njukasla.

VIDEO:  Evo kako je Mitrović pričao o plasmanu na SP sa reprezentacijom.

Više od 50 % ispitanika smatra da Mitrović vredi 14 miliona ili više, a uzimajući u obzir sve glasove prosek iznosi 13,16 miliona funti. Naravno, tržište diktira cenu, ali Benitez želi novac kako bi doveo igrača kog želi.

Podsetimo, Njukasl je pre dve i po godine platio 13 miliona za Mitrovića koji se nalazi tačno na pola petogodišnjeg ugovora sa "svrakama".

Dakle, koja je poštena cena za 23. godišnjeg fudbalera na kog šef stručnog štaba ne računa i koji ove sezone nije započeo ni jednu utakmicu u startnoj postavi.

Logično, igrač vredi onoliko koliko je neko spreman da plati, ali koje je vaše mišljenje, koliko realno vredi Aleksandar Mitrović?

Rezultati ankete u kojoj je učestvovalo nešto više od 1500 navijača su sledeći:

10% 23m evra

1% 22m evra

4% 21m evra

3% 20m evra

7% 19m evra

21% 18m evra

7% 17m evra

9% 16m evra

12% 15m evra

3% 14m evra

15% 13m evra

2% 12m evra

2% 11m evra

1% 10m evra

1% 9m evra

1% 8m evra

0% 7m evra

0% 6m evra

0% 5m evra

2% 4m evra

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA