Čukarički doveo bivšeg igrača Zvezde, ali se nisu dogovorili sa Milojevićem! Matijašević poručuje: Nikom ne garantujemo da će igrati (FOTO)

Radno na Banovom Brdu neposredno pred odlazak tima na pripreme

  • 3

Petar Milić je novi fudbaler Čukaričkog! Nekadašnji igrač Crvene zvezde potpisao je ugovor sa Brđanima na tri i po godine uz opciju prekida posle šest meseci.

Milić igra na poziciji desnog krila, a u martu 2016. je postao profesionalac Zvezde. Podsetimo, tada je potpisao ugovor sa crveno-belima zajedno sa Dejanom Joveljićem, Lukom Adžićem, Lukom Ilićem i drugima.

Inače, Milić je ponikao u petlićima Čuke za koju je već dao gol na prijateljskom meču protiv Bačke. Došao je iz francuskog Anžea.

- Mnogo su bolji uslovi sad na Čukaričkom od onih koje pamtim kao dete. Sve se promenilo na bolje. Uslovi su u rangu sa onima koje sam video u Francuskoj. Što se treninga tiče u insotranstvu su češći, ali kod Lalatovića su usklađeniji - izneo je Milić prve utiske o našem klubu. Dodao je da je uveren da je Čukarički jedan od dva najbolja kluba u Srbiji.

Foto: čukarički.rs

S druge strane Čukarički nije uspeo da dogovori uslove sa Nemanjom Milojevićem, sinom trenera Zvezde Vladana.

Njemu aktuelni ugovor ističe u junu, a u subotu će se definitivno sve znati.

- Jednostavno, nije produžio ugovor, a koliko znam razlog je što se nikom ne može garantovati da će igrati. Mi smo hteli da ostane - rekao jedirektor Brđana Vladimir Matijašević.

Ekspedicija Čukaričkog putuje na dvonedeljne pripreme na Kipar 28. januara, a dan pre toga fudbaleri imaju treću test utakmicu protiv BASK-a na Adi ciganliji od 13 časova.

U avionu neće biti Saše Jovanovića i Dušana Lagatora koji su se preselili na pozajmicu u Dinamo iz Sankt Petersburga.

Nastupaće kao pozajmljeni igrači uz mogućnost ostanka i preseljenja u drugi klub, a sa njima u Rusiji bio je potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević koji je dogovorio dugoročnu saradnju ruskog drugoligaša i srpskog kluba.

Foto: čukarički.rs

- Pozajmica je potpisana do 31. maja. Svi detalji su utanačeni igrači su predstavljeni juče u klubu, a tehnički potpisivanje ugovora se obavlja na pripremama u Antaliji - pojasnio je Mirosavljević, koji se vratio

u Beograd.

Tokom dvodnevnog boravka potrpedsednik je potpisao sa ruskim drugoligašem ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji dva kluba koji podrazumeva razmenu igrača, trenera, odigravanje prijateljskih utakmica i slično.

- Uverio sam se na licu mesta da Jovanović i Lagator nastavljaju karijeru u pravom okruženju. Sigurno da je to za njih lepa prilika da se dokažu i izbore za svoj status - jasan je bio Mirosavljević.

Dušan Lagator (24) je defanzivni vezni igrač. U Čukaričkom je za dve godine odigrao 33 utakmice i postigao gol u utakmici protiv Surdulice koja je bila njegova druga u našem dresu.

- Taj gol ću pamtiti kao omiljeni momenat u Čuki, a od utakmica prolazak Ordabasija u Ligi Evrope i plasman u naredni krug kvalifikacija. Čukarički je jak klub i imao sam dobru saradnju. Žao mi je što se rastajem sa saigračima jer smo ostvarili odličan odnos, a Upravi se zahvaljujem na svemu. Nisam ranije ramišljao o Rusiji, jake su im i prva i druga liga. Naravno da sam zadovoljan novim klubom, to je izazov za mene i trudiću se da se pokažem i ostvarim svoj maksimum - rekao je Lagator.

Ofanzivni vezista Saša Jovanović (25) je za dve i po godine odigrao 70 utakmica u Čukaričkom i postigao sedam golova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosingas

    26. januar 2018 | 17:53

    Овај Матијашевић само гули газду Обрадовића. Али, прогледаће и Гале.

  • darko

    26. januar 2018 | 20:35

    Pa jer znate ciji je isin Petar Milic?!?! Cuvenog Locka sa Brda koji je zajedno sa pajtasem tukao roditelja na stadionu Bezanije...žestoki momak sa Bgd asfalta i blizak Matijaševicu...

  • Nenad Zarkovo

    26. januar 2018 | 19:15

    Lalate spasi Brdo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA