≫ 

Real spremio 300 miliona za nove Galaktikose, Klop ili Poketino menjaju Zidana

Vreme je za kompletnu rekonstrukciju tima

  • 1

Čelnici Real Madrida nezadovoljni rezultatima Zinedina Zidana, žele da dovedu novog trenera,  Jirgena Klopa ili Maurisija Poketina , koji će na raspolaganju imati 300 miliona evra kako bi ostvarili bolje rezultate od trenutnih.

>>>BARSA DOČEKALA DEBI KUTINJA: Suarez i Mesi rešili meč za 25 minuta, a onda je na scenu stupio Brazilac (VIDEO)

Čini se da su dani Zinedina Zidana na klupi Kraljevskog kluba odbrojani. Navijačima je očigledno potrebno mnogo više prvaka Lige šampiona i titule klupskog prvaka sveta kako bi u potpunosti bili zadovoljni pa su u upravi Reala primorani da reaguju.

Glavni kandidati koji bi nasledili Francuza su premeijerligaški treneri Maurisio Poketino iz Totenhema i Jirgen Klop iz Liverpula, koji su i ranije dovođeni u vezu sa španskim gigantom.

Foto: Tanjug/AP

Zanimljivo je i to da će novi trener, ko god on bio, na raspolaganju imati oko 300 miliona evra kako bi stvorio novi "drim tim", a mete su poznate.

Da podsetimo, Real je Gareta Bejla platio 100 miliona evra, Kristijana Ronalda 94, Džejmsa Rodrigeza 80, a sada se spominju imena koja su mnogo skuplja od 100 miliona.

Nije tajna da u klubu žele Harija Kejna, Nejmara, Levandovskog i Edena Azara, a kako su sve glasnije priče da Bejl, Benzema i Ronaldo mogu da napuste klub, nije nemoguće da se želje Kraljevića i ispune.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nindza

    27. januar 2018 | 23:56

    Samo Klop!! To ke trener koji forsira napadacki fudbal!! Respect!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA