"Kanarinci" se držali, a onda je na scenu stupio moćni Atletikov napad (VIDEO)

Grizman i Tores nosili Madriđane do pobede

  • 0

Nisu fudbaleri Las Palmasa bili potpuno inferiorni u meču 21. kola španske Primere protiv madridskog Atletika, ali su ipak pretrpeli ubedljiv poraz rezultatom 3:0. Madriđani su ušli u meč kao veliki favoriti i na kraju opravdali takvo zvanje.

Bez povređenog Dijega Koste, udarne igle Simeonove ekipe bili su provereni golgeteri Antoan Grizman i Fernando Tores. Prvi je slomio otpor "kanarinaca", a potonji osigurao 13. trijumf Atletika u prvenstvu, dok se u strelce upisao i Tomas u finišu utakmice.

Odolevali su gosti napadima Atletika čitavih 60. minuta, ali protiv malih majstorija fudbalera domaćeg tima nije bilo spasa. Huanfran je izvanrednim pasom "izbacio" Grizmana u gol šansu što sjajni Francuz nije propustio da kruniše pogotkom.

Otvoreno su igrali fudbaleri Las Palmasa što ih je koštalo novog gola u 73. minutu. Brza tranzicija, pravovremeno dodavanje Koree i sigurna egzekucija Toresa doneli su domaćima povećanje vođstva i put ka sigurnoj pobedi.

Nisu se predavali gosti, želeli su makar do počasnog gola, ali je tada "sevnula" nova kontra, Karasko je sa centra vukao loptu izašao ispred čuvara mreže Las Palmas i nesebično uposlio Tomasa koji je isprtio akciju i stavio tačku na meč.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA