≫ 

Partizan izgubio od Slovana u drugoj utakmici na pripremama, odbrana crno-belih brine Grobare (VIDEO)

Crno-beli su se kasno ''probudili'', tek od ulaska Leandrea Tavambe

  • 28

Fudbaleri Partizana izgubili su od Slovana iz Libereca sa 2:1 u drugoj utakmici na pripremama na Kipru.

Posle remija bez golova sa Gornjikom, crno-beli su imali ispit protiv još jednog tima iz "istočnog bloka", planski odabranog da "glumi" narednog rivala srpskog prvaka u Ligi Evrope - Viktoriju Plzenj.

Crno-beli su igrali u sastavu: Jovičić - Vulićević, Marković, Mitrović, Antonov - Vakulko, Jevtović - Janković, tošić, Ivanović i Jovanović.

Slovan je već u  6. minutu došao do vođstva iz prve prave prilike i poveo preko Milana Kerbra. Konfuzija je prethodila pogotku češkog tima, pa Jovičić nije imao mnogo šansi da zaustavi šut Kerbra.

U prvom poluvremenu je tim iz Libereca bio bolji, ali na odmor se otišlo rezultatom 1:0. U drugom poluvremenu su u samoj završnici povisili na 2:0 preko Marina Gracijara, pošto je Partizanova odbrana ''pukla'' sa leve strane.

Partizan je zaigrao bolje tek po ulasku Leandrea Tavambe umesto nervoznog Đorđa Ivanovića. Crno-beli su tada više puta dolazili pred gol protivnika i stvarali šanse, a jednu takvu iskoristio je upravo Tavamba kada je iskoristio asistenciju Marka Jankovića i postavio konačnih 2:1.

Trener crno-belih Miroslav Đukić za ovaj meč nije mogao da računa na povređene Bojana Ostojića, Danila Pantića, Ognjena Ožegovića, Leandrea Tavambu i Vladimira Stojkovića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    29. januar 2018 | 15:47

    I sada Zeljko Petrovic neka kaze da smo mi dusmani Partizana koji trazimo smenu Djukica??? Nastavlja se totalno bezidejna i jalova igra iz jesenjeg dela prvenstva. Djukicu, covece, vidis li da ne ide sa tobom, odlazi,bre. Hoces li sa ovakvom igrom pred Plzenj? Neverovatno!

  • SportBilly

    29. januar 2018 | 14:36

    Kako kada igra Ivanovic ? A Suma ? Narod samo za njega dao 2.4 miliona eura

  • Max

    29. januar 2018 | 17:07

    Djukicu Mrs iz partizana odmah sada odmah da te negledamo vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA