MIROSAVLJEVIĆ RAZBIO BRATIĆA! Potpredsednik Čuke pobedio trenera u nožnom tenisu kao Novak Nadala 2015. na Rolan Garosu (VIDEO)

  • 2

Već smo pisali o tome da je ševa glavna zanimacija stručnog štaba Čukaričkog koji, potpomognuti potpredsednikom Nenadom Mirosavljevićem, vole međusobno da se nadmeću.

Često se tu nađe i neka simbolična opklada da bi se igra malo ''začinila'', što je bio slučaj i utorak na Kipru. Odmah posle prepodnevnog treninga.

>>> Sa Džajom dogovorio prelazak u Zvezdu, zatim su ga naterali da krišom ide u Dinamo ZG, da bi Prosinečki sve javio crveno-belima: Filmska priča igrača Čuke (VIDEO)

Teniski teren ispred hotela u kom Brđani borave vrlo brzo se pretvorio u centar zbivanja, s tim da su pomenuti Mirosavljević i trener Vidak Bratić igrali nožni tenis.

Igralo se u dva seta, a poraženi je morao večerom u gradu da časti kompletan stručni štab. Kao i da sluša aplauze većine prvotimaca upućene ovom drugom.

Pobedu je, na kraju, zasluženo odneo Mirosavljević koji je i letos na pripremama Brđana u Sloveniji pokazao da je odličan igrač nožnog tenisa. Što bi neko od prisutnih rekao, Kao Đoković Nadala 2015. u 1/4 finalu Rolan Garosa.

Bratić nije imao rešenje za taktiku popularnog Mirasa koji je najčešće milimetarski precizno servirao, a zatim trčao na mrežu i glavom rešavao poene u svoju korist.

Upravo onim oružjem kojim je terorisao golmane tokom svoje bogate igračke karijere. Setite se samo onog gola Partizanu glavom, kada je APOEL te sezone izbacio crno-bele iz kvalifikacija za LŠ i prošao u grupe.

Prvi set je dobio vez većih problema, dok je u drugom ukomplikovao. Vodio je sa 20:11, a onda se opustio i dozvolio Bratiću da smanji na 20:19. Ipak, Mirosavljević se u odlučujućem trenutku ''probudio'' i sjajnim lobom ''bacio Bratića u trošak.''

- Ovo će sad cela Srbija da vidi - poručio je Mirosavljević Bratiću.

Potpredsednik Čuke sada čeka novog izazivača, a nezvanično se može čuti da će mu na crtu izaći skaut kluba Igor Matić.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa sa Kipra)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA