≫ 

Na istorijskom derbiju Sever je krasila parola sa čuvenim citatima Glogovca, a sada mu šalju tu istu poruku: Zvezda pružila podršku glumcu koji vodi bitku života (FOTO) (VIDEO)

Nebojša Glogovac vodi borbu protiv opake bolesti, a klub za koji navija pružio mu je podršku u najtežim trenucima života

  • 27

Vest o ozbiljnom zdravstvenom stanju jednog od naših najboljih glumaca, Nebojše Glogovca ozbiljno je potresla čitavu Srbiju, a među onima koji su se javili da mu pruže podršku u trenucima kada vodi najveću životnu bitku, jeste i klub za koji navija i u kojem je bio i član Skupštine.

Nakon što je objavljeno da je Glogovac na odeljenju onkologije i radiologije i da je njegovo zdravstveno stanje loše, oglasili su se crveno-beli putem Instagrama, gde su objavili fotografiju sa 143. Večitog derbija, kada su Sever ukrasile parole sa njegovim čuvenim citatima iz filma ''Nebeska udica''.

>>> I sestre na odeljenju na kojem se leči Nebojša Glogovac se rasplakale: Glumac se hrabro bori protiv teške bolesti, nije klonuo duhom

- Znaš kako se postaje pravi šampion?

- Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobediš!

VIDEO: Pogledajte mini predstavu Nebojše Glogovca na Marakani pred Arsenal

Citati kojima su Delije hrabrili svoje igrače na 143. derbiju pomogli su Zvezdi, jer su crveno-beli došli do pobede od 3:2 i tada je jedini put viđen preokret u istoriji derbija, da je jedan tim vodio na poluvremenu, a na kraju izgubio meč.

Zvezda je na poluvremenu gubila sa 2:1, posle gola Aleksandra Mitrovića i autogola Milana Jovanovića, dok je strelac gola za Zvezdu bio Filip Kasalica.

Međutim, početkom drugog poluvremena Luka Milivojević je dao sjajan gol sa velike udaljenosti, da bi konačan rezultat postigao Nenad Milijaš u 74. minutu.

Svi se sada nadaju da će isti stihovi pomoći Glogovcu na identičan način i da će doneti preokret u njegovom zdravstvenom stanju i da će Glogovac pobediti opaku bolest.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA