≫ 

UEFA odložila odluku o Zvezdinoj žalbi: Čeka se ponedeljak, ali crveno-beli već slave!

Čelnici Evropske kuće fudbala odlučiće zvanično u ponedeljak da li će Zvezda meč protiv Armejaca 13. februara igrati pred publikom

  • 46

UEFA još nije donela odluku o žalbi Crvene zvezde na kaznu da meč protiv CSKA igra pred praznim tribinama i odluka je najverovatnije prolongirana za ponedeljak, kako nam je saopšteno sa Marakane.

Ipak, nezvanično se mogu čuti pozitivne informacije, a optimista je i generalni direktor Zvezdan Terzić, ali i igrači, koji su već počeli da slave na društvenim mrežama i da poručuju da zajedno s navijačima čekaju CSKA.

Ipak, do zvanične odluke navijači Zvezde će i dalje da strepe, iako imaju razloga za optimizam na osnovu poslednjih informacija.

Crveno-beli će 13. februara u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope dočekati CSKA u Beogradu, a revanš je 22. februara u Moskvi.

Podsetimo, Evropska kuća fudbala je prvobitno odlučila kazni Zvezdu igranjem bez publike protiv CSKA zbog transparenta navijača na utakmici protiv BATE Borisova u Belorusiji, kada je upućena podrška Ratku Mladiću, koji je upravo tih dana osuđen u Hagu na doživotnu robiju.

Takođe je Zvezda kažnjena i sa 50.000 evra, a novčana kazna će najverovatnije i ostati na snazi posle zvanične odluke o žalbi, dok bi zatvaranje tribina trebalo da bude zamenjeno uslovnom kaznom.

Kasnije se ispostavilo da su sporni transparent uneli ruski navijači, a moguće je da je i to imalo uticaja na odluku UEFA povodom žalbe.

Zvezda je kao argument iznela i to što je već prodala 28.000 karata za meč protiv Moskovljana, a očigledno je pred čelnike Evropske kuće fudbala iznela dovoljno argumenata, da Gobeljić i Adžić putem društvenih mreža poruče da će protiv CSKA igrati pred navijačima.

Printscreen: Instagram/adzinho11
Printskrin: Instagram

VIDEO: Pogledajte kako je izgledao sporni transparent zbog kojeg je UEFA kaznila Zvezdu

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    2. februar 2018 | 20:28

    Ma sve stoji i Ratko Mladic i Kosovo ali ako to šteti klubu pa netreba to raditi, dajmo podrsku kakvu znamo i da idemo dalje

  • luka

    2. februar 2018 | 19:45

    Ako nas budu pustili sto jaca parola protiv uefe i jedna za naseg ratka mladica.idemoooo cigani

  • Hmm

    2. februar 2018 | 19:29

    Mi srbi smo najgori od svih... meni nikako ne ide u glavu kako sami sebe mrzimo to je strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA