≫ 

UEFA donela konačnu odluku: Zvezda sa publikom na CSKA! (VIDEO)

Crveno - beli objavili vest da je UEFA odlučila da im ukine kaznu

Crvena zvezda sa navijačima čeka CSKA, poslednja je vest iz Niona. Na taj način žalba Crvene zvezde koju je obrazložo pravni tim prihvaćena je, i prvobitna odluka o suspenziji stadiona je preinačena.

>>> Zvezdina nova golmanska nada: Ako treba, komandujem starijim igračima (VIDEO)

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ne krije veliko zadovoljstvo zbog ovakve odluke čelnika UEFA.

- Prezadovoljan sam odlukom komisije za žalbe UEFA. Ostvarili smo još jedan ogroman uspeh na evropskoj sceni, ovog puta van zelenog terena. Ponosan sam jer smo uspeli da dokažemo da Zvezda nije kriva i da zaslužuje da uvek ima svoje navijače uz sebe. Naši navijači dobro znaju šta je dozvoljeno a šta nije, i pozivam ih da i ubuduće vode računa kako klub ne bi ostao bez njihove velike podrške.

VIDEO: Zbog ovog transparenta je Zvezda prvobitno bila kažnjena:

- Ova borba nije bila nimalo laka i zbog toga se zahvaljujem pravnom timu koji je učestvovao u celom procesu, pre svega advokatu Zoranu Damjanoviću i predsedniku naše pravne komisije Draganu Miloševiću.

-  Iskoristio bih ovu priliku da se posebno zahvalim našim prijateljima u UEFA, Zoranu Lakoviću i Dejanu Stankoviću koji su nam svojim angažovanjem u ovom procesu pomogli da pravda trijumfuje.

- Pokazali smo da Crvena zvezda na svakom polju vraća snagu i ugled koji je nekada uživala u Evropi. Sada se okrećemo meču sa CSKA jer ćemo imati sve preduslove da se borimo za prolaz u osminu finala Lige Evrope. Ubrzo ćemo nastaviti prodaju ulaznica i bez dileme pred punom Marakanom dočekati duel koji su Zvezdaši čekali 25 godina — rekao je Terzić.

VIDEO: Pogledjate kako su navijači Zvezde navijali:

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA