≫ 

Manćini posle Zvezde: Ovo danas nije bila prijateljska utakmica (VIDEO)

Italijalijanski stručnjak pohvalno o crveno-belima

  • 23

Fudbaleri Zenita nepobedivi su na pripremama koje sprovode u Antaliji, gde su u sredu za rivala imali Crvenu zvezdu, a ishod je opet bio povoljan po jaki ruski tim: upisana je minimalna pobeda (1:0), pa je trener Manćini imao razloga da bude zadovoljan.

>>> Milojević grmeo, Zvezda minimalno izgubila od Zenita: Treneru mnogo toga jasnije pred CSKA! (VIDEO)

On je posle meča u razgovoru bio iznenađen tempom i pre svega borbom koju su prikazala oba tima, a pohvalio je i crveno-bele za koje je rekao da su "dobar tim".

- Da, odlična utakmica danas, dopala mi se, uspešna za nas. Crvena zvezda je igrala dobro, dobar su tim - bili su prvi utisci poznatog italijanskog trenera.

Primetio je Manćini da su pojedini njegovi igrači bili posebno motivisani pa mu je sve delovalo kao prava takmičarska utakmica, za bodove.

- Ovo danas nije bila uobičajena prijateljska utakmica, videli smo mnogo jakih duela i neke prekršaje, posebno od strane Zabolotnija i Paredesa. Čini mi se da su bili vrlo naoštreni za utakmicu. Mislim da je to normalno, kako je vreme odmicalo utakmica je postajala sve tvrđa što nisam očekivao. Ovo što smo danas videli je nešto najpribližnije prvenstvenoj utakmici.

>>> Šta je to Milojević rekao posle prvog Zvezdinog poraza na pripremama?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ахмед Омербашић понос Бошњака

    7. februar 2018 | 22:17

    Звезда је била боља

  • Pfc

    7. februar 2018 | 21:50

    I ovaj se sprda sa vama.. Svi koji su gledali videli su da zenit igraa pesice, bez presinga, sprinta.. Al sta ce mora da kaze..

  • Живојин Кикинда

    7. februar 2018 | 21:49

    Од увек је било колико пара толико и музике такав је фудбал .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA