Zvezda želi reprezentativca BiH, cena je 250.000 evra: Crveno-beli su već kontaktirali njegov klub!

Vladan Danilović blizu prelaska na Marakanu

  • 7

Prelazni rok za Crvenu zvezdu izgleda da još nije završen!

Kako navode mediji iz Republike Srpske, crveno-beli žele da dovedu vezistu banjalučkog Borca Vladana Danilovića. Momka koji ima 19 godina i koji igra za juniorsku reprezentaciju BiH.

To je potvrdio prvi čovek Banjalučana Vico Zeljković.

- Beograđani su nas, baš kao i predstavnici još desetak klubova zvali zbog Danilovića, ali po meni njegov prelazak u Crvenu zvezdu nije u ovom trenutku realan. Međutim, postoji mogućnost da ode, ali i da odmah do leta bude pozajmljen nazad Borcu. Na taj način bi u nogama imao još petnaestak utakmica, jer bi bilo teško očekivati da se ovog proljeća izbori za značajniju minutažu na Marakani - rekao je Zeljković i dodao:

Foto: crvenazvezdafk.com

- Samo ukoliko neko bude spreman da plati 250.000 evra, moći će da dovede Danilovića. Naravno uz to ide i procenat od sledećeg transfera. Jedno je sigurno: nećemo ga prodati negde, gde će sedeti na klupi, već tamo gde će igrati i još brže napredovati nego do sada.

Podsetimo, za Danilovića je zimus interesovanje pokazao i Partizan. Ipak, tada je mladi vezista odbacio mogućnost selidbe u Beograd.

- Ne mislim da sam previše mlad da bih otišao iz BiH. Znam da me žele i Partizan i Crvena zvezda, ali ako mogu da biram, karijeru bih nastavio u inostranstvu - rekao je Danilović u decembru za ''Nezavisne novine.''

(Telegraf.rs/S.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA