≫ 

Može levom, može desnom, a može i glavom: Savršen het-trik Ronalda, Real iskalio bes na Sosijedadu! (FOTO) (VIDEO)

Ronaldo i drugovi konačno "upalili mašinu"

  • 1

Real Madrid u poslednje vreme igra kao preporođen. Posle perioda loših rezultata u poslednje četiri utakmice ne znaju za poraz. Tako su kao domaćini pobedili Real Sosijedad sa 5:2 u okviru 23. kola fudbalske lige u Španiji uz savršenu partiju Kristijana Ronalda

>>>Moćni, premoćni Aguero razbio Lester: Argentinac dao četiri gola, a najbolje je ostavio za kraj (VIDEO)

Da li znate šta je "savršeni het-trik"?

On podrazumeva, naravno, tri gola na utakmici, i to levom, pa desnom nogom i onda glavom. Upravo to uradio je Kristijano Ronaldo večeras Real Sosijedadu, četrnaestoplasiranoj ekipi prvenstva Španije.

Foto: Tanjug/AP

Ovoga puta četa Zinedina Zidana za samo 37. minuta sa 4 gola bukvalno je napunila mrežu golmana Rulija, da bi u drugom poluvremenu dala još jedan i, doduše, primila 2.

Krenuo je domaćin ofanzivno od prvog minuta. Ronaldo je na levoj strani driblingom izbacio svog čuvara centrirao levom nogom, a najviši u skoku bio je Lukas za 1:0.

Potom je Ronaldo posle prodora i dodavanja Marsela, takođe po levoj strani, snažnim udarcem uvećao vođstvo na 2:0. A onda...

Dva gola za samo tri minuta. Prvo je Kros sa nekih 16 metara "skinuo paučinu" sa raklji protivničkog gola u 34. minutu, da bi isto uradio i  Ronaldo glavom, posle kornera za 4:0.

Činilo se da će drugo poluvreme proteći bez golova. Zidan je iz igre izveo Lukasa, Modrića i Asensia, a ubacio Iska, Kovačića i Bejla.

Foto: Tanjug/AP

Mali pad u igri iskoristili su domaći da ublaže poraz. Postizali su golove u 74. i 83. minutu, ali to je bilo sve.

Ništa nije moglo da spreči veliki trijumf Reala koji je uveličao Ronaldo trećim pogotkom i to levom nogom, za čuveni "savršeni - super het trik".

Da je Real od početka sezone igrao kao u poslednje četiri utakmice, sigurno je da sada ne bi zaostajao 16 bodova za vodećom Barselonom. Naime, na poslednjih 5 ligaških utakmica tim iz Madrida postigao je čak 19 golova.

Španska liga 23. kolo:

Subota

Viljareal - Alaves 1:2

Malaga - Atletiko Madrid 0:1

Leganes - Eibar 0:1

Real Madrid - Real Sosijedad 5:2

Nedelja

Sevilja - Đirona 12 sati

Barselona - Hetafe 16.15 časova

Selta Vigo - Espanjol 18.30 časova

Valensija - Levante 20.45 časova

Tabela: 

Barselona 58 (-1), Atletiko Madrid 52, Real Madrid 42, Valensija 40 (-1), Viljareal 37, Eibar 35........Las Palmas 18, Deportivo La Korunja 17 (-1), Malaga 13

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA