Barselona igra bolje bez Nejmara: Mesi zna zašto je to tako

Argentinac zadovoljan posle Nejmarovog odlaska

  • 0

Ove sezone Barselona  ne zna za poraz u domaćem prvenstvu uprkos odlasku jednog od najboljih igrača planete brazilca Nejmara. Njegov bivši kolega Leo Mesi zna u čemu je štos.

>>>Andrija Živković isponižavao protivničku odbranu i golmana: Sada je i Portugalcima jasno zašto ga zovu "srpski Mesi" (VIDEO)

Mnogi se nisu nadali da će 222 miliona evra vredan transfer mladog Brazilca u PSŽ, timu iz Katalonije doneti bilo šta dobro. Ali...

Osim brda novca dobili su i odličnu igru cele ekipe pa tako Mesi i drugovi ne znaju za poraz čitave sezone. Imaju skor od 18 pobeda i "samo" 4 nerešena rezultata i što je najvažnije beže 6 bodova Atletiko Madridu, uz utakmicu manje, dok večiti rival Real za njima zaostaje čak 16 poena.

Najbolji igrač kluba Leo Mesi tvrdi da je glavni razlog odličnih igara upravo odlazak Nejmara. On je to i potvrdio za britanski Miror.

- Mnogo smo balansiraniji bez njega. Njegov odlazak promenio je način naše igre. Jesmo izgubili u ofanzivi ali smo se mnogo popravili u odbrani. Bez Nejmara jako smo na svim pozicijama - izjavio je Mesi.

Da podsetimo, Nejmar je u karijeri nosio dresove Santosa i Barselone pre nego je letos prešao u francuski PSŽ.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA