≫ 

Kiks igrača Intera probudio traume Delija, Kolarov asistirao i najavio goleadu! (VIDEO)

Miranda je postao predmet šala na društvenim mrežama zbog nespretnog ispucavanja lopte

  • 1

Fudbaleri Intera savladali su Bolonju sa 2:1 na svom terenu uz mnogo muka i tako su pretekli Lacio na 3. mestu Serije a.

Nije delovalo da će se Neroazuri mučiti na Meaci, pošto su već u 2. minutu poveli preko Edera, koji je odlično iskoristio asistenciju Brozovića sa desne strane.

Ubrzo je usledila neverovatna greška štopera Intera, Mirande, koji je neshvatljivo ispucao loptu u vazduh. Želeo je da je pošalje na tribine, sudeći po načinu na koji je želeo da je šutne, ali mu je ona prošla preko noge i tako je omogućio Rodrigu Palasiju da izađe sam pred Handanovića i da ga matira snažnim šutem.

Kiks Mirande mnoge je posetio na nespretnu reakciju Nikole Maksimovića u dresu Zvezde u Bordou u plej-ofu Lige Evrope, posle koga je Zvezda u sudijskoj nadoknadi primila gol koji je sprečio da se plasira u grupnu fazu ovog takmičenja.

Inter je ipak uspeo da dođe do tri boda na protiv Bolonje u drugom poluvremenu. Mladi Francuz Jan Karamuh je u 63. miutu vratio timu iz Millana prednost posle sjajnog solo-prodora i lepog gola šutem sa oko 20 metara.

Do kraja meča Bolonja je igrala sa igračem manje, pošto je Mbaje u 68. minutu zaradio drugi žuti karton i isključenje.

Torino je savladao Udineze sa 2:0, a Adem Ljajić je meč presedeo na klupi. Golove za ''Bikove'' postigli su N'Kulu i Beloti i tako rešili meč.

I Sampdorija je pobedila Veronu na svom terenu sa 2:0, a golove su dali Bareto i Kvaljarela sa bele tačke.

Đenova je u sudijskoj nadoknadi savladala Kijevo na gostovanju golom Laksalta, a Roma je u večernjem terminu sa 5:2 nadigrala Benevento.

Loše je  počelo, Brazilac Giljerme je doneo vođstvo Beneventu, pa je Roma morala da se vraća iz mrtvih, na šta se dugo čekalo.

U 26. minutu je Kolarov sa leve strane u svom maniru oštro i nepredvidivo centrirao, pa je Facio u pravo vreme skočio i zakucao loptu u mrežu.

Kasnije je Džeko preokrenuo na pas Turčina Undera, koji je vezao dva gola, da bi na kraju Defrel postavio konačan rezultat.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sin Dragan

    11. februar 2018 | 17:16

    Trazme? Ova sezona i ova ekip je izbrisala sve traume. Ostala su samo losa secanja koja su mala U odnosu na svu radost i srecu koju nam je ova generacija pruzila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA