Grobari, potrebni ste nam: Pantić veruje u pobedu nad Viktorijom, ali sa punim tribinama!

Mladi fudbaler Partizana smatra da uz podršku navijača crno - beli mogu do istorijskog uspeha

  • 8

Izdanak Partizanove omladinske škole i dete crno - belih Danilo Pantić po povratku u Humsku svakim danom sve više pokazuje svoj talenat i borbenost dostojan crno-belog dresa.

>>> Ovo je bila BOMBA Ilieva koja neće eksplodirati u Humskoj: Mirko Vučinić odbio Partizan! (FOTO) (VIDEO)

Od talentovanog dečaka,preko ne tako sjajnog perioda u inostranstvu Pantić po povratku u crno-belu porodicu doživljava svoju renesansu.

Nekoliko dana pred najvažniju utakmicu Lige Evrope u 1/16 finala sa Viktorijom Plzenj Pantić ističe ne samo važnost duela već pre svega podršku publike.

- Od njih sve počinje i sa njima se završava. Zato nam je neophodno da stadion bude pun u četvrtak i da svako kupi svoju ulaznicu-ističe Danilo Pantić na početku intervjua za klupski sajt.

- Ova generacija je napravila istorijski uspeh i znamo koliko nam je bilo teško kada smo imali prazne tribine u Humskoj. I ako pokleknemo,ako izgubimo snagu energija Grobara nas u tim trenucima gura - rekao je Pantić, a onda se osvrnuo na svoj povratak u klub.

Foto: partizan.rs

- Prirodno je da čovek koji je posvećen poslu napreduje iz godine u godinu.Mislim da se iste stvari dešavaju i samnom.Treniram mnogo,a postignuti rezultati me dodatno motivišu da nastavim istim tempom. Što se tiče samih priprema,bile su naporne,ali ne i neizdrźive. Bilo je sitnih povreda koje sam doživeo,ali to je sastavni deo ovog sporta - kaže on.

Na pitanje kako mu izgleda ova ekipa Partizana kaže:

- Mislim da izgledamo bolje nego u jesenjem delu. Zajedno smo već šest meseci i sve se bolje razumemo i pokrivamo. Drago mi je da se to primeti i da to vide i ljudi izvan struke i terena - kaže Pantić.

Tokom priprema Partizan je imao nekoliko kontrolnih utakmica sa ekipama iz Češke i Slovačke kao pripremu za meč sa Viktorijom Plzenj. Pantić smatra da je to bila dobra uvertira:

Foto; partizan.rs

- Veoma odgovorne i agresivne ekipe koje vole dobar tempo. Moramo da pazimo da ne uđemo u njihov ritam već da uspostavimo onaj koji nama odgovara.

U četvrtak se igra istorijska utakmica koja ovu generaciju može da odvede opet korak dalje, a to je već pritisak:

- Pritisak je normalan u ovom sportu i na neki način ga svi volimo. Ali u trenutku kada izađeš na teren sve se zaboravlja i pokušavaš da radiš ono što najbolje znaš i na najbolji način-kaže Pantić.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    12. februar 2018 | 17:40

    Разлика између великих и малих тимова, је између осталог и у томе што мањи тимови зову своје навијаче, моле их да дођу, а код великих новинари сликају непрегледне редове верних навијача како чекају за своју Звезду.

  • Ja

    12. februar 2018 | 17:45

    Eeee kad vi morate da ih zovete da dodju na stadion

  • I baklje i motke al ne krecete bez stotke

    12. februar 2018 | 20:05

    Svi na istok-ceo istok kop!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA