≫ 

Zvezda nije zalutala u nokaut fazu Lige Evrope: Crveno-beli imali dva zicera, ali je Akinfejev spasio CSKA (FOTO (VIDEO)

Radonjić i Le Talek mogli da se proslave protiv ruskog tima

Crvena zvezda definitivno nije zalutala u nokaut fazu Lige Evrope! Najtrofejniji srpski klub je to pokazao u prvom meču 1/16 finala protiv CSKA koji je, na kraju, završen bez pobednika - 0:0.

Crveno-beli su bili bolji rival, imali konkretnije šanse, ali je Igor Akinfejev u dva navrata sjajno reagovao i spasio svoju mrežu.

FK CRVENA ZVEZDA - FK CSKA 0:0 (0:0)

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Savić, Rodić, Donald, Krstičić, Jovičić, Ben, Radonjić (Srnić 77), Pešić (Račić 85)

Klupa: Supić, Babić, Račić, Milijaš, Adžić,Gobeljić.

CSKA: Akinfejev, V. Berezucki, Vasin, Vernblom, Fernandes, Natho, Golovin, Kučaev, Džagoev, Vitinjo (Čalov 84), Musa.

Klupa: Pomazun, S. Ignaševič, Milanov, Nabakin, Bistrovič, Gordičenko.

>>> Delije, braćo, Šavija ovde! Ajmo ovo za našu dušu! Kad se ispraznila Marakana, legendarni vođa zagrmeo sa razglasa stadiona, glas mu je drhtao od emocija (VIDEO)

>>> Sever je rekao svoje: Moćna poruka Delija igračima pred početak utakmice sa CSKA! (VIDEO) (FOTO)

>>> Navijači CSKA zapalili Marakanu: Posle bakljade Rusa igrači jedva da su videli loptu (VIDEO)

Prvi put u 35. minutu, kada je odbranio zicer Nemanji Radonjiću, drugi put u 49. minutu nakon što je panterskom intervencijom zaustavio šut Demijena Le Taleka.

Zvezda, koja je tek 124. klub na svetu (CSKA je na 42 mestu), svakako može da bude zadovoljna rezultatom pred revanš koji je na programu u Moskvi 21. februara. Žargonski, rezultat je aktivan!

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Bez respekta su crveno-beli ušli u ovaj meč. bez Boaćija, koji nije bio ni na klupi, ali sa novajlijom Benom, crveno-beli su prepustili inicijativu Rusima i vrebali šanse iz kontranapada.

Posle jedne takve Ben je oboren na ivici kaznenog prostora, ali je iz slobodnjaka šutirao tik iznad prečke. najbolju priliku imao je Radonjić u pomenutom 35. minutu kada je sam istrčao ispred Akinfejeva koji mu je odbranio zicer.

Malo pre tog kontranapada Golovin je imao najbolju priliku za CSKA u prvom poluvremenu. Drugo je otvoreno odličnim šutem Le Taleka sa nekih 10-ak metara, ali i bakljadom ruskih navijača. Toliko je dima bilo na Marakani da su igrači jedva videli loptu.

Kada smo već kod bakljade i koreografije, vredi pomenuti da su Delije ponovo oduševile svojom. Uz poruku ''Uđi u arenu i pokaži ko si na terenu'', crveno-beli su odali i počast nedavno preminulom glumcu Nebojši Glogovcu.

Foto: A.Nalbantjan

Foto: A.Nalbantjan

Foto: A.Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Zvezda se sredinom drugog poluvremena svesno povukla, a sa strane je izgledalo kao da nemaju snage. U tim trenucima CSKA je imao jednu kontru tri na jedan kada je Le Talek ispravio grešku Savića i izbacio loptu u korner.

Zatim je Krstičić u 76. minutu takođe imao šansu za gol, ali je samo okrznuo loptu glavom. Poslednjih 10 minuta kao da su i jedni i drugi čekali kraj, bili su oprezni i sa velikim optimizmom dočekuju revanš.

VIDEO! POGLEDAJTE KOREOGRAFIJU I MOĆNU PORUKU DELIJA UPUĆENU FUDBALERIMA:

VIDEO! POGLEDAJTE BAKLJADU NAVIJAČA CSKA:

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Okaka

    13. februar 2018 | 20:05

    Borjan i Stojkovic klase

  • Бојан

    13. februar 2018 | 20:02

    Све у свему, реалан резултат. Руси имали иницијативу а Звезда тражила прилику преко контри.

  • Micky

    13. februar 2018 | 17:26

    Napred Zvezdo,samo napred....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA