Glumio je novinara na konferenciji, pa doneo Konteu dres Junajteda koji je potpisao Murinjo: Ovakvu reakciju trenera Čelsija nije očekivao (VIDEO)

Italijan je na konferenciji pred meč FA kupa protiv Hala bio na meti šaljivdžije sa ''Čizme''

  • 1

Italijanski stručnjak Antonio Konte našao se na meti prenka Alesandra Onisa i Stefana Kortija, koji uređuju satiričnu emisiju na italijanskoj televiziji. Oni su smislili šalu na njegov račun, koju su izveli na konferenciji pred meč protiv Hala.

Naime, pre nekoliko nedelja oni su naterali Murinja da potpiše dres Junajteda, na kojem su bilo ispisano ime Antonija Kontea na leđima.

Zatim su isti dres doneli na konferenciju koju je trener Čelsija održao na Stamford Bridžu pred meč FA kupa.

Italijanski satiričar je zatim na konferenciji glumio novinara, da bi potom iašao pred Kontea i na tabletu mu pokazao video u kome su poslali poruku za njega.

- Antonio, šaljemo ti poruku. Imamo za tebe poklon od tvog novog prijatelja, Žozea Murinja. Rekao nam je da te voli. Vidi šta je napisao za tebe na poklonu koji ti je poslao. Tvoj prijatelj, Žoze.

Možeš li da nam obećaš da ćete sledećeg puta kada budete igrali među vama da vlada mir? Hajde, Antonio! Bićete prijatelji zauvek - glasila je poruka na koju se Konte kisalo osmehnuo.

Zatim mu je ''lažni novinar'' dao poklon, ali je Konte odbio dres, kao i njegovu pruženu ruku i rekao mu je da skloni dres sa stola.

VIDEO: Pogledajte kako je Konte brutalno isprozivao Murinja i pozvao ga na tuču 1 na 1

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • honor

    15. februar 2018 | 19:07

    Koliko je los covek ovaj konte. U faci mu se vidi. Kompleksas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA