≫ 

PARTIZAN ISPUSTIO VIKTORIJU: Crno-beli vodili, bili bolji, ali nisu uspeli da pobede Čehe (FOTO) (VIDEO)

Meč u Humskoj završen rezultatom 1:1

Šteta, velika šteta za Partizan! Vodili su crno-beli protiv Viktorije iz Plzenja, bili bolji rival svih 90 minuta, ali su posle greške u odbrani ''ispustili'' da nokautiraju Čehe u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope - 1:1 (0:0)

Nokautiraju, s obzirom na to da je Partizan na 1:0 imao igru u nogama i često prilazio golu Hruške. Drugi pogodak je možda čak i ''visio u vazduhu'', da bi trenutak dekoncentracije sve upropastio.

Strelac za crno-bele bio je Leandre Tavamba u 57. minutu, a gol za Čehe postigao je desni bek Reznik. Pričaće se o ovom golu kasnije, jer se stekao utisak da je možda postignut iz ofsajda.

FK PARTIZAN - FK VIKTORIJA PLZENJ 1:1

(Tavamba 57 - Reznik 81)

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Urošević – Jevtović, Pantić - Tošić, Suma (Ivanović 70), Janković - Tavamba (Marković 90).

Klupa: Jovičić, Ilić, Radin, Antonov, Jovanović.

VIKTORIJA: Hruška – Reznik, Hubnik, Hejda, Lingberski – Hrošovski, Horava – Petržela (Zeman 60), Kolar (Čermak 78), KopicKrmenčik (Ćori 90)

Nije Partizan bez šansi u Plzenju, uprkos tome što će naš predstavnik morati da juri prednost. Taktički savršeno izgledala je četa Miroslava Đukića sve do tog 81. minuta. Dobro, možda malo ranije je krenulo da ''škripi'', nakon što su se crno-beli povukli.

To je i bio ključni momenat, pošto bi Viktorija teško uradila nešto da je Partizan igrao svoju igru svih 90 minuta. Gosti su prvi šut u okvir gola imali baš u tom 81. minutu. Prethodno su dva puta pripretili, ali su oba puta izblokirani.

Vredi pomenuti i da su u poslednjih pola sata igrali sa tri napadača, možda i četiri napadača. To je otvorilo prostor Partizanu u napadu, ali Tošić, Janković i Pantić nisu bili koncentrisani.

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Suma i Tavamba su u 35. minutu imali najbolje prilike za prvih 45 minuta. Najpre je Gvinejac sa sedam metara šutirao u Hrušku, da bi Kamerunac posle kornera gađao tik iznad prečke.

Ono što nije uspeo tada jeste u 57. minutu. Vulićević je centrirao, lopta je zakačila Lingberskog i našla se na glavi Tavambe. Ovom nije bilo teško da je sprovede u mrežu za svoj četvrti gol u Evropi.

Tavamba je bio najistureniji u špicu, pošto se Ognjen Ožegović nije oporavio od povrede. Kao i Saša Zdjelar međutim, Jevtović i Pantić su sjajno odradili posao na sredini terena. Dobar je bio i novajlija Urošević koji je zamenio suspendovanog Miletića pored leve aut linije.

Priliku u drugom poluvremenu dobili su Ivanović i Marković koji je ušao da zakrpi rupu nastalu psole crvenog kartona Mitrovića u 85. minutu.

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Na stadionu je bilo oko 20.000 ljudi, a meč iz lože su pratili predsednik FSS Slaviša Kokeza i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Pomenimo i to da je revanš na programu za sedam dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. Mड़ञणम

    15. februar 2018 | 23:51

    Ne vidim veceras u studiu onog naseg strucnjaka za sudjenje sto nam je proteklu sezonu prokomentarisao svaki zvezdanaesterac sviran projektu kao oprovdan sto jasno govori kojoj populaciji pripada posto je nakon utakmice projekta sa csk komentarisao sudjenje, postideo se ovog gola iz ofsajda pa nije zeleo da komentarise. Idemo mi dalje i pored svega ovoga , za klasu smo jaci od protivnika sto smo i pokazali tokom cele utakmice a on ce imati mnogo komentara na sudjenje za 5 dana u moskvi na sudjenje pa ma kakvo bude bilo tad mu nece biti po volji. 😂

  • Dzejson

    16. februar 2018 | 00:08

    Izvucete najslsbiju ekipu u nokaut fazi i ni to ne mozete da dobijete...treba vas zakonom zabraniti...bruke...pa vas bi CSKA odrao ko musa jarca

  • ☆☆☆

    15. februar 2018 | 23:02

    E sada bi voleo da čujem neke ovde od pre dva dana da li im je i dalje smešno Zvezdinih 0:0 kući ili ovih sjajnih 1:1 protiv daleko slabije ekipe nego što je CSKA i sad idu u Plzen sa primljenim golom kući.Da li vam je sad smešno? Ko se zadnji smeje najslađe se smeje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA