≫ 

Dva crvena, autogol i preokret lošeg Partizana u 86. i 89. u minutu (VIDEO)

Crno-beli do pobede stigli u samoj završnici

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Loše, gore, Partizan...Upravo tako je aktuelni šampion Srbije izgledao u Lučanima, uprkos tome što je pobedio Mladost rezultatom - 2:1 (0:0).

Crno-beli su preokrenuli rezultat sa dva igrača više međutim, ukoliko ovako budu izgledali na terenu u Plzenju, nema sumnje da će primiti barem tri gola.

Strelac za Mladost bio je Predrag Pavlović u 70. minutu, dok su Jevtović u 86. i autogol Šatare u 89. minutu doneli trijmuf Partizanu.

FK MLADOST - FK PARTIZAN 1:2

(Pavlović 70 - Jevtović 86, Šatara 89 ag)

MLADOST: Rosić, Jovanović, B. Milošević, I. Milošević, Šatara, Pešić, Pejović, Pavlović (Odita 90), Tumbasević, Radivojević (Sinđić 88), Golubović (Bađi 76)

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja G. Miletić, Nemanja R. Miletić, Urošević, Pantić, Jevtović, Ivanović (Jovanović 53), Suma (Tošić 46), Đerlek (Janković 67), Tavamba.

Crno-beli su prekinuli niz od tri meča u Super ligi bez pobede (remi sa Vojvodinom i Crvenom zvezdom, kao i poraz od Napretka), a činilo se da će i u Lučanima nešto slično biti. Ovako, ostali su na -9 u odnosu na Crvenu zvezdu.

Partizan nije napravio nijednu pravu šansu sve do tog 86. minuta. Jevtović je dao gol u momentu kada je Mladost ostala bez isključenog Tumbasevića, a Petar Jovanović je zbog prigovora dobio dva žuta jedan iza drugog.

- Videli ste. Ne može se sa devet na 11. Partizan nije stvorio šansu do tog isključenja. Ali, eto, to je srpski fudbal - rekao je Nenad Milovanović, trener Mladosti, posle meča.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Do tog gola Lučana u 70. minutu praktično ništa nismo videli ni sa jedne ni sa druge strane. A onda je usledio šut Pavlovića u praznu mrežu, nakon što je Stojković istrčao na 16 metara kako bi izbio loptu.

Nonšalantno se reprezentativni golman ponašao u tom trenutku, ali i tokom čitavog meča. Bespotrebno je driblao jednog igrača Lučana u prvom poluvremenu, da bi posle gola loše ispucao loptu.

Jeste da Miroslav Đukić nije mogao da računa na povređene Milana Mitrovića, Bojana Ostojića, Sašu Zdjelara i Ognjena Ožegovića, ali to ne amnestira onih 14 koji su rovarili po travi stadiona Mladosti.

Nije Đukiću uspeo plan da odmori Tošiča i Jankovića. Njih dvojica su meč počeli sa klupe međutim, ušli su u 46. i 66. minutu. Tošić je zamenio neprimetnog Sumu na poluvremenu, a Janković debitanta Đerleka.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Ni oni nisu ubrzali igru Parnog valjka koji se, kako smo već pomenuli, izvukao u tom samom finišu.

- Svi su podbacili na današnjoj utakmici - rekao je trener partizana Miroslav Đukić i tako slikovito objasnio igru svojih pulena u Lučanima.

Partizan svoj naredni meč igra 24. februara protiv Zemuna, a u međuvremenu će u četvrtak gostovati Viktoriji iz Plzenja u okviru 1/16 finala Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    18. februar 2018 | 16:48

    Ovo se stalno desavalo jesenas i naravno nastavlja se, nisam iznenadjen. Jedino sto mi nikada nece biti jasno kakav je mentalni sklop i koliki je IQ ovih "grobarcica" koji se ovde posle ovako necega javljaju i ostavljaju komentare, da li je moguce da u zivotu nisu naucili sta je blam i sramota.

  • CZV

    18. februar 2018 | 16:47

    Vucela ipak nije lagao da se u nasoj ligi namesta,hahaha :-D e slepci grobarski...

  • toka

    18. februar 2018 | 17:01

    Pa ovo je sraaaamoooota! Navijam za partizan ali ovo smrdi necovjestvom! Bolje viteski izgubiti nego sramno pobediti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA