≫ 

Fudbaleri Zvezde odradili trening po ciči zimi, svi bili zamotani, samo je jedan bio dovoljno lud da izađe u šortsu (FOTO) (VIDEO)

Crveno-beli se osetili šta ih čeka dan kasnije protiv CSKA u revanšu 1/16 finala Lige Evrope

  • 14

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su u Moskvi poslednji trening pred revanš meč protiv CSKA u osmini finala Lige Evrope.

>>> Milojević govorio o eventualnim penalima sa CSKA, pa poručio: Došli smo u Moskvu da prvi damo gol (VIDEO)

Po izuzetno hladnom vremenu u 18 časova po vremenu u Srbiji, na trening centru CSKA iz Moskve, gde je temperatura bila minus 8, crveno-beli su imali priliku da donekle osete kakvi ih uslovi čekaju u sredu za vreme meča, a tada se najavljuje čak i temperatura ispod minus 15.

Većina fudbalera se dobro obukla, neki su, poput Bena, preko lica zavezali i maramu, ne bi li lakše podneli hladnoću tokom treninga. Sličan "stajling" imao je i Vladan Milojević tokom vođenja treninga.

Jedini koji se usudio da na trening izađe samo u šortsu, bio je rezervni golman Nemanja Supić.

Foto: telegraf.rs

Trener Zvezde je pred trening okupio igrače i upozorio ih da ne preteruju, kako ne bi došlo do eventualnih povreda, najbitnije je bilo da igrači osete kakvi ih uslovi očekuju u sredu, da se istrče, istegnu i sačuvaju energiju za samu utakmicu.

Uzdasi nekoliko igrača pred izlazak na teren "Uh, koliko je hladno", najbolje opisuje kakvi ledeni uslovi vladaju u Moskvi.

Milojević je i ozbiljnije podviknuo svojim igračima na samom početku, jer nisu svi učestvovali u nošenju golova. Posle njegove pridike, svi su se prihvatili posla.

Tokom 15 minuta treninga, koliko je novinarima bilo dozvoljeno da prisustvuju, moglo je da se vidi samo zagrevanje trčanjem krugova, ali i specifična igra u kojoj su se nadmetale dve grupe igrača, na skraćenom terenu, ali bez kontakta lopte nogom. Dobacivali su se rukom sve do gola, a pogodak je morao da se postigne glavom.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

To može da ukaže da bi igra Zvezde na hladnom terenu u Moskvi mogla značajno da se bazira na igri glavom, kao i na prekidima.

Tu je mogao da se oseti takmičarski naboj, jer su u nekoliko navrata igrači obe ekipe burno proslavljali golove.

Ubrzo su i novinari morali da napuste trening centar, pa više taktičkih detalja nije moglo da se uoči. Očekuje se da Milojević izvede identičan sastav kao u prvoj utakmici u Beogradu, jedina dilema može da bude da li bi ovoga puta od starta počeo Srnić, koji je ove sezone pokazao da je igrač za velike utakmice, sa nekoliko bitnih golova.

Utakmica između Zvezde i CSKA na programu je u 18 časova u sredu.

Delegat UEFA, zajedno sa predstavnicima oba kluba, tek pola sata pred utakmicu doneće konačnu odluku o tome da li će se meč odigrati ukoliko temperatura bude toliko niska da ugrožava zdravlje igrača.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

(Specijalni izveštač iz Moskve, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA