Đukićeve reči mogu da raduju navijače Partizana: Zdjelar, Ožegović i Ostojić su spremni!

Crno-belima se ''preko noći'' popravio zdravstveni bilten

  • 14

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegova ekipa u revanš meču protiv Viktorije Plzenj ne može da kalkuliše, da joj treba gol i da će crno-beli od prvog minuta ići na pobedu.

Podsetimo, crno-beli su odigrali 1:1 u Beogradu.

- Svi su svesni važnosti sutrašnje utakmice, težine utakmice. Videli smo i u prvih 90 minuta da nas očekuje težak protivnik... Svesni smo, takodje, da ne možemo da kalkulišemo, treba nam gol i moraćemo od prvog momenta da idemo na pobedu. I Plzenj kod kuće ne zna da kalkuliše, tako da nas sigurno očekuje zanimljiva utakmica - rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Plzenju i dodao:

- U Beogradu smo imali posed lopte i ovde želimo da imamo posed, da budemo konkretniji i da to rezultira golovima. Mislim da će to biti intenzivna, ofanzivna utakmica, sa mnogo kontranapada. Očekujem dobar meč dve ofanzivne ekipe koje žele da idu po pobedu.

Trener Partizana je naveo da je zdravstveni bilten njegove ekipe dobar.

- Saša Zdjelar, Ognjen Ožegović i Bojan Ostojić su se oporavili. Za Miroslava Vulićevića ćemo videti da li je spreman... Ostali su spremni za meč - rekao je Đukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA