Zvezdaši budite ponosni, nastavljamo borbu: Legenda Zvezde Dragan Džajić ima jasnu poruku za crveno - bele

Posle eliminacije iz Lige Evrope sva energija usmerava se na osvajanje titule u Superligi

  • 13

Počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić pružio je podršku izabranicima Vladana Milojevića i apostrofirao uspeh koji su napravili u proteklom periodu. 

>>>Trener Zvezde hit u Moskvi: Ruski novinari se slikali sa Milojevićem, i dama koja je prevodila želela je uspomenu na ovaj trenutak (VIDEO)

On je za zvanični sajt kluba istakao da crveno - beli mogu biti ponosni na sve što su uradili ove sezone u Evropi.

- Crvena zvezda treba da bude ponosna na ono što je urađeno u prethodnim mesecima, sadašnjom igrom i koncepcijom tima koju ima. Ono što je do sada pokazala naša ekipa zaista je za svako poštovanje. Zvezda ide dobrim putem, ovo je samo pokazatelj da će u budućnosti igrati još bolje i kvalitetnije.

- Nadam se da će se naši navijači koji dolaze na stadion uveriti u to, a siguran sam da su u dosadašnjem delu sezone videli da je naša ekipa na pravom putu da ponovo postane ono što je nekada bila - rekao je Džajić.

Foto: Tanjug/AP

Džajić posebno ističe velike ambicije koje ekipa Crvene zvezde ima.

- Za još veće uspehe u evropskim okvirima potrebno je strpljenje, ali izvanredan uspeh koji su ostvarili naši igrači je nešto čime se svi zvezdaši već ponose. Sada nastavljamo borbu u prvenstvu kako bismo osvojili šampionsku titulu i kako bismo se ovog leta borili i za uspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona - poručio je Džajić.

Da podsetimo, Crvena zvezda u izgubila je dvomeč sa moskovskim CSKA, sa 1:0 u drugoj utakmici igranoj u Rusiji i tako završila ušešće u Ligi Evrope za ovu sezonu.

VIDEO: Poslušajte i šta je Vujadin Savić rekao posle poraza od Moskovljana i eliminacije iz Evrope za ovu sezonu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    22. februar 2018 | 13:20

    Grobari gledajte svoja posla... BRAVO ZA ZVEZDU

  • Nesa CZ

    22. februar 2018 | 13:18

    Bravo Dzajicu...ja sam kao iskreni i veliki navijac Zvezde zadovoljan sadasnjom Zvezdom

  • Ema

    22. februar 2018 | 11:15

    I ovako se prica zadnjih 30 god budite pononsni pa Zvezda se casno oprostila pa igraci Zvezde su ostavili srce na terenu a ovamo Maribor,Dinamo Zagreb,Bazel,Astana itd igraju ligu sanpijona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA